Seuraavan sukupolven Deus Ex -peli vahvistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraavan sukupolven Deus Ex -peli vahvistettiin

2.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Eidos Montreal on työstämässä uutta Deus Ex -peliä sekä pc:lle että "seuraavan sukupolven konsoleille". Yhtiö on tiedottanut asiasta virallisessa blogissaan, jonka mukaan peliä laittavat pääasiallisesti kasaan samat kehittäjät, jotka työstivät myös vuonna 2011 nähdyn Deus Ex: Human Revolutionin.

Uuden sukupolven Deus Ex -peliä kehitetään osaksi niin sanottua laajempaa Deus Ex Universe -kokonaisuutta. Deus Ex Universen on määrä koostua useista ydinpelaajille suunnitelluista pc-, konsoli- ja mobiilipeleistä sekä erilaisista muista tuotteista, joiden kautta pelisarjalle pitäisi muodostua oma hyvin yhtenäinen pelimaailmansa.

Pyrkimyksenä Eidoksella on, että universumia laajennettaisiin aina tasaiseen tahtiin.

Ensimmäisen konseptikuvan uudesta pelistä voi kurkata ohesta. Sen kautta pitäisi irrota jo hieman esimakua pelin ihmiserotteluun liittyvästä teemasta. 

Klikkaamalla kuvaa sen näkee suurempana.

Blogissaan Eidos samalla takasi, että Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut saadaan Euroopassa pc:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja Wii U:lle lokakuun 25. päivä. Alta löytää pelin trailerin.

Lähde: Eidos Montreal

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ehkä tulis viimein pelattava Deus ex peli. Älkää suuttuko! En vain pitänyt aiemmista yhtään.

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Deus Ex Director's Cut tilauksessa noin kolmellakympillä Amazonista. En peliä ole pelannut ollenkaan vielä, niin maltan tuskin odottaa.

Kuulostaa ihan jännältä konseptilta tämä universe-malli, kunhan paino ei kuitenkaan ole liikaa mobiilipeleissä ja muissa tuotteissa.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Voi pojat! Next-gen Deus Ex kyllä kelpaa, sillä olihan Human Revolution täyttä timangia (lukuunottamatta juuri niitä bossitaisteluita...). Toivottavasti on vähintään, tai ainakin melkein samaa tasoa kuin edellä mainittu.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

olin siinä uskossa että tuo directors cut olisi vain pisupojan yksinoikeus

Käyttäjän heppu kuva
heppu

joo deus ex human revolutiona sellaset sata tuntia pelattu että kyllä kelpaa :>

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Aivan mahtavaa,paitsi etten koskaan Human Revolutionia pelannut läpi o,o Pidin pelistä paljon, mutten koskaan saanut pelattua sitä loppuun saakka.

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Human Revolution ei ollut aivan niin kova kuin toivoin, tosin odotukseni oli todella ylimitoitetut. Toivottavasti tämä iskee paremmin.

PS. Eidokselle vinkiksi: Jättäkää se kultafiltteri pois tästä pelistä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Olen onnesta soikeana että tällä kertaa tämä tulee normikonsoleille eikä mobiililaitteille. Hetken olin jo huolissani näkyykö uutta Deus Exää isoilla koneilla enää ollenkaan.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Jes!! Human Revolution on kyllä yksi minun kaikkien aikojen suosikeista. Tätä uutista onkin toiveikkaasti odoteltu lähes pari vuotta. :)