Seuraavan sukupolven Star Wars / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraavan sukupolven Star Wars

24.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
7

Pelillä ei ole vielä nimeä, mutta Tähtien sota -pelien ketju kasvaa. Silminnäkijähavaintojen mukaan grafiikka ei ole juuri Knights of the Old Republicia komeampaa tai tarkempaa, mutta erilaiset Voima-kyvyt ja niiden käyttö olivat kuuleman mukaan jotain ”tosi siistiä”.

Harvoille ja valituille esitellyssä tilaisuudessa näytettiin jedejä taistelemassa iskusotilaiden kanssa. Naishahmo seisoi tasanteella paikassa, joka näyttää Kaminolta. Ladattuaan hetken Voima-kykyään ja lennättää laatikon ilmojen teille. Toisessa esimerkissä sama jedihahmo pyyhkäisee sateella samaiselta tasanteella joukon iskusotilaita pois kentältä.

Esitellyt Voima-kyvyt kuulostavat hienoilta, mutta eivät yllätä. Samantapaisiin on törmännyt fysiikkamoottoreiden kehittymisen jälkeen muun muassa liian vähälle huomiolle jääneessä Psi-Opsissa. Mutta koska kehitysaikaa on vielä oletettavasti jäljellä, uusi Star Wars -peli voi olla tällaisen pelaamisen virstanpylväs.

Uudesta Star Wars -pelistä lisää tietoa heti, kun LucasArtsin julkistaa sitä. Sillä välin Pelaajan kollit kehottavat suuntaamaan osoitteeseen http://www.akjak.com/vader-sessions/. Darth Vader on pimp!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Täällä video "Next Gen" StarWarsista: http://ps3.qj.net/Next-Gen-Star-Wars-Sneak-Peek-/pg/49/aid/59539

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lypsävää lehmää ei tapeta, niinpä LucasArts rankaisee taas uudella SW-pelillä. :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuka olisi uskonut ettei LucasArt olisi kyennyt täyttämään fanien odotukset uusien, tulevien tehomyllyjen saralla? Ja vieläpä lisäten voimavarojaan, kenties grafiikka, kuten Nintendollakin, on sivuseikka - itse pelaaminen iskee suoraan sisimpään, eikä sormi kikkailu johda tuppitulehdukseen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olisiko Jedi Academy 2?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kiitoksia linkistä tuohon videoon, nyt löytyi sekin ja sen sai liitettyä verkkolehteeni, osoitteessa http://www.planeettapelaaja.com/

Tässäkin jutussa voisi tuo video olla, sillä se löytyy niin monesta paikasta helpoiten vaikka YouTubesta. Tosin pelaajalehti on oikea verkkolehti niin tulee nuo käyttöoikeudet vastaan. Itse en kuitenkaan siitä välitä ja lisäsin sen omaani, samalla tavalla kuin myös gj.net, jolla myöskään videoon ei ole oikeutta.

No, itse pelistä voisi sanoa että se on todellakin jotain hienoa. Aina vuosi vuodelta on SW kehittynyt pikkuisen ja tämä onkin jotain hienoa. Vaikka itse pidänkin enemmän reaaliaika niksu SW:stä niin kuitenkin tämä taitaa päätyä pelihyllyyni. Mikä olisikaan hienompaa kuin leijailla kuin jedi ilmoissa ja heitellä tavaroita sisäisen mielen voiman avulla. Tosin on tuon pelin grafiikkakin pikkuisen noussut vaikka se ei ylläkään tähän sukupolveen, tosin ei grafiikka olekaan se tärkeä asia vaan pelattavuus. Vaikka arvostelijat eivät pahemmin arvosta SW:tä sillä ne ovat kuitenkin huonoja, niin kuitenkin jos juoni on kunnossa tuo se paljon iloa faneille. Onneksi tätä sarjaa ei ole vielä tuhottu niin kuin kävi esimerkiksi final fantasyille, jotka nykyään ovat pelkkää rahastusta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jee, hyvä video.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

ei näin. Tehkää se Star Wars sille Wii:lle niin saadaan kerrankin oikean tuntuinen valomiekka-kokemus. Jedi Outcast-kloonit alkavat jo riittää.

Mutta eiköhän näitäkin maailman tappiin asti nähdä :x