Seuraavasta Tomb Raider -pelistä tihkui uutta tietoa – Lara löytää taas luolastot / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraavasta Tomb Raider -pelistä tihkui uutta tietoa – Lara löytää taas luolastot

4.02.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
17

Uudesta Rise of the Tomb Raider -pelistä on tihkunut lisätietoja.

Seuraava Tomb Raider vie Lara Croftin Siperian arktisille alueille. Siellä hänen vastassaan on niin susia, karhuja kuin kylmyyttäkin. Peliä työstävän Crystal Dynamicsin taiteellinen ohjaaja Noah Hughes kertoi Game Informer -lehdelle, että peli syventää Laran henkilökuvaa. Rise of the Tomb Raiderissa Lara on epävarma itsestään, elämänsä suuntauksista ja siitä, miten hän kykenee selviytymään edellisen Tomb Raider -pelin rankoista tapahtumista.

Vanhoista Tomb Raider -peleistä pitäville on tiedossa myös ilouutisia. Lara viettää edellisosaa enemmän aikaa luolastoissa, kiipeilee puissa sekä piileskelee lehvistön seassa poissa pahisten katseiden tieltä. Lara voi myös uida vesistöissä ja näin vältellä yhteenottoja vihollisten kanssa.

Rise of the Tomb Raiderin pitäisi ilmestyä tämän vuoden puolella Xbox Onelle ja Xbox 360:lle. Muut alustat seurannevat myöhemmin perässä.

Lähde: IGN.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Yksi tämän vuoden odotetuimmista peleistä! Pelikuvaa ja uusia trailereita odotellessa.

Käyttäjän Core kuva
Core

Videota katsomatta, tollanen siperiameininki on musta aina vähän siinä ja siinä. Värimaailma on usein aika yksipuolinen ja ankea.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Isoin pettymys tässä pelissä tulee olemaan se fakta, että tämä tehdään X360:sen ehdoilla eli tämä peli ei ole aito "next-gen", mitä ikinä tuo termi tässä vaiheessa sitten tarkoittaakaan ja syytän siitä Microsoftia, sillä ilman heidän rahojaan tämä olisi ollut varmasti puhtaasti "next-gen".

Ei tarkoita sitä etteikö peli voisi olla hyvä, mutta se jää taas uuden Unchartedin varjoon. Sääli.

Käyttäjän Tamminen kuva
Tamminen
Lainaus käyttäjältä snaketus

Isoin pettymys tässä pelissä tulee olemaan se fakta, että tämä tehdään X360:sen ehdoilla eli tämä peli ei ole aito "next-gen", mitä ikinä tuo termi tässä vaiheessa sitten tarkoittaakaan ja syytän siitä Microsoftia, sillä ilman heidän rahojaan tämä olisi ollut varmasti puhtaasti "next-gen".

Ei tarkoita sitä etteikö peli voisi olla hyvä, mutta se jää taas uuden Unchartedin varjoon. Sääli.

Asetelma on vähän sama kuin Horizon 2:ssa, joten kommentissas ei oo mitään järkeä. 360 version (Käännöksen) tekee Nixxes Software, Crystal Dynamicsin keskittyessä ainoastaan Xbox One versioon.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Core

Videota katsomatta, tollanen siperiameininki on musta aina vähän siinä ja siinä. Värimaailma on usein aika yksipuolinen ja ankea.

Eipä tuo ekakaan värikkäin peli ollut.

Toivon hartaasti, että tulee mahd. pian Ps4:lle, sillä muuten puolivahingossa katson läpipeluun netistä. Jos ei tule Ps4:lle ollenkaan, ostan satasella käytetyn Xbox360 ja sille halot. (Tai joskus pitkän ajan päästä Onen, mutta en usko, että jaksaisin odottaa niin kauan.)

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Luolastot ovat hyvä asia, mutta pelin kuuluisi sisältää myös raunioita ja aarteiden etsintää. Toivottavasti niitäkin on. Vähän arveluttaa, jos peli sijoittuu taas vain yhteen paikkaan, kun erilaisissa eksoottisissa paikoissa matkustelu on ollut se tärkeä juttu. Silti odotukset ovat korkealla pelin suhteen.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

"Lara voi myös uida vesistöissä"

Eeeeeeiiiii vedenalaisia kenttiä! Pahin painajaiseni! :D
PS4 versiota odotellessa...

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

PS4 pliis :(

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä snaketus

Isoin pettymys tässä pelissä tulee olemaan se fakta, että tämä tehdään X360:sen ehdoilla eli tämä peli ei ole aito "next-gen"--

Mistäpä tuon tietää josko olisi puhtaana multiplattarina ollut erona vain se, että tulisi myös PS3:lle. Joka taas kumoaa tämän sinun ajatelmasi. Ja kuten joku sanoikin niin ilmeisesti Horizon-tyylinen käännös tulossa ja X360:lle helpompi muutenkin kehittää kuin PS3:lle.quote='käyttäjältä kurrinen123']Toivon hartaasti, että tulee mahd. pian Ps4:lle, sillä muuten puolivahingossa katson läpipeluun netistä.[/quote]Ikinä en ole ymmärtänyt miksi tekisi pelien kohdalla näin. Toisaalta taas on niitäkin ihmisiä jotka katsovat sarjan juonikäänteet ennalta jostain, joten täytynee ymmärtää että kaikkea ei vain voi ymmärtää.

Lainaus käyttäjältä jmetsara

Luolastot ovat hyvä asia, mutta pelin kuuluisi sisältää myös raunioita ja aarteiden etsintää. Toivottavasti niitäkin on. Vähän arveluttaa, jos peli sijoittuu taas vain yhteen paikkaan, kun erilaisissa eksoottisissa paikoissa matkustelu on ollut se tärkeä juttu.

Luolista, raunioista ja aarteista samaa mieltä mutta itseäni on vähän vaivannut sellainen jatkuva, pakolliselta tuntuva ravaaminen ympäri maapalloa. Olihan se kiva joskus penskana kun pelissä näki uusia paikkoja ja oli "jännää" juonenkäännettä paikanvaihtoa selittämässä mutta jotenkin uskottavampaa ja parempaa tarinankerrontaa tuo yhdessä paikassa oleminen. Tai ehkä vain kyllästyin tuohon kun se oli kaavana jokaisessa Tomb Raiderissa aikoinaan (paitsi Last Revelationsissa?). Mielenkiintoinen ja monipuolinen yksi tapahtumapaikka monen sijaan on minusta parempi vaihtoehto. Ei se määrä aina korvaa laatua, jolta tuo usein tuntuu kun hypitään paikasta toiseen.

Käyttäjän Qtulhu kuva
Qtulhu

Crystal Dynamics kertoi haastiksessa, että tekevät pelin XBonen ehdoilla eivätkä mieti Xbox 360 -versiota. Saattaa olla pelkkää puhettakin tai sitten Nixxesillä on edesään melkoinen porttausurakka. Ilmeisesti pelissä on myös toinen pelattava alue tuon Siperian lisäksi. Toivottavasti sekin on suht laaja ja selvästi erilainen alue, että pelissä on vaihtelua.

Nostoja