Shadow of the Colossus -uusioversion kehittäjät työstävät jo uutta uusioversiota mysteeriprojektista / Uutiset / pelaaja.fi

Shadow of the Colossus -uusioversion kehittäjät työstävät jo uutta uusioversiota mysteeriprojektista

12.03.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Shadow of the Colossuksen onnistuneesti PlayStation 4:lle tuonut Bluepoint Games on varmistanut aloittaneensa uuden uusioversion kehittämistä.

Uusioversioista ja remasteroinneista tunnettu studio on paljastanut jatkavan seuraavan projektinsa osalta samalla linjalla, joskin yhtiön puheenjohtaja Marco Thrush paljasti, että heidän seuraava pelinsä on mittakaavaltaan hieman suurempi kuin juuri viimeistelty Shadow of the Colossus.

Studio ei kuitenkaan paljastanut, minkä pelin uusioversiosta on kyse.

Thrush antoi samassa haastattelussa myös vihiä, että studio saattaa laajentua aikanaan myös kokonaan oman pelituotannon pariin. Edelliset remasteroinnit ja uusioversiot ovatkin tarjonneet Thrushin mukaan hyvän kasvualustan sekä tiimi koolle että heidän osaamiselle.

Shadow of the Colossuksen lisäksi studio on vastannut muun muassa Gravity Rush Remasteredista, Uncharted: The Nathan Drake Collectionista sekä Metal Gear Solid HD Collectionista.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Ovat tehneet jo Metal Gear Solid 2-3 HD Collectionin. Lisäksi vuonna 1998 alkuperäiselle Playstationille julkaistu Metal Gear Solid täyttää tänä vuonna 20 vuotta...joten voisiko olla...Snake, Snake, Snake!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Luonnollinen jatkumo olisi tietenkin Ico, mutta henkilökohtaisesti haluaisin kaikkein eniten remaken alkuperäisestä Metal Gear Solidista.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Jos MGS-kokoelman saisi päivitettynä niin se olisi ehkä paras uutinen ikinä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus OsKu

Jos MGS-kokoelman saisi päivitettynä niin se olisi ehkä paras uutinen ikinä.

Ja mitäs hienoa tuossa nyt olisi?... elleivät sitten päivittäisi kaikkia MGS V:n pelimoottorille (mihin en kyllä usko) ja mielellään vielä lisäisi alkuperäisen MGS:n samalla tavalla ehostettuna mukaan pakettiin.

En itse jaksa uskoa että liityy mitenkään MGS-peleihin, Konamia kun tuskin kiinnostaa, paitsi jos saavat jollain tavalla rahastettua mikromaksuilla...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ico olisi muuten looginen mutta ei se taida mitenkään iso projekti olla. Metal Gearia en itse kaipaa mutta mielenkiinnolla seuraisin mitä tulisi jos sellainen olis tulossa.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Toivottavasti ovat työstämässä vähän vanhempaa klassikkoa eivätkä mitään Little Big Planet - tai Killzone-kokoelmaa. God of War: Ascension on ainoa PS3-peli, josta haluaisin remasteroidun version.