Shadow of Mordor muuttui salakavalasti aiempaa kuvauksellisemmaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Shadow of Mordor muuttui salakavalasti aiempaa kuvauksellisemmaksi

16.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Middle-earth: Shadow of Mordor on saanut uuden päivityksen, joka on kohtalaisen salakavalasti tuonut peliin uuden ominaisuuden. Ainakin niin PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin peli tukee jatkossa Photo Mode -tilaa, jollaisia ovat tarjonneet konsoleilla hiljattain ainakin myös The Last of Us Remastered ja inFamous: Second Son.

Photo Mode on vasemmalla analogitatilla aktivoitavissa oleva tila, joka pysäyttää pelin tarjoten pelaajille edelleen kuitenkin mahdollisuuden hallita pelikameraa. Näin pelaajat voivat siis halutessaan kummastella esimerkiksi pelin hahmomalleja, ympäristöjä ja efektejä omassa rauhassa ja lisätä myös päälle tarvittessa muun muassa erilaisia filttereitä ja kehyksiä mahdollisia kuvakaappauksia varten.

Xbox Onella kuvakaappauksien ottaminen ei Shadow of Mordorinkaan suhteen ole tosin vielä yksinkertaista. Peli ei tarjoa itse mahdollisuuksia ottaa kuvia, vaan se nimenomaan luottaa konsoleiden kykyyn taltioida pelikuvaa. Näin ollen mikäli Xbox Onella haluaa ruutukaappauksia napata, täytyy se vielä toistaiseksi tehdä esimerkiksi pelistä kaapatun videomateriaalin kautta, sillä konsoli ei tällä hetkellä tarjoa mahdollisuutta yksittäisten ruutukaappausten napsimiseen.

Pelaaja-lehden arvostelun Middle-earth: Shadow of Mordorista voi lukaista tuoreesta lokakuun numerosta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ei oo kyllä niin nätti peli, että tuosta olisi suurta iloa. Infamouksessa ja Last of usissa oli mahtavaa kuvata, kun esim. valoistukset ja tekstuurit oli upeat.

Käyttäjän Paukutin_86 kuva
Paukutin_86

Onkohan tietoa että miten tämä photo capture toimii...? Joko skippasin ohjeet pelissä niin nopeasti et en niitä huomannut tai niitä ei ollutkaan... Share napilla en löytänyt ratkaisua... Tai sit en vain osaa :)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Paukutin_86

Onkohan tietoa että miten tämä photo capture toimii...? Joko skippasin ohjeet pelissä niin nopeasti et en niitä huomannut tai niitä ei ollutkaan... Share napilla en löytänyt ratkaisua... Tai sit en vain osaa

Muistithan laittaa Photo Moden käyttöön Optionseista? Sen jälkeen sen tosiaan saa käyttöön vasenta analogitattia napauttamalla. Kuvathan nappaat sitten normaalisti Share-näppäimellä.

Käyttäjän Hantto kuva
Hantto
Lainaus käyttäjältä Paukutin_86

Onkohan tietoa että miten tämä photo capture toimii...? Joko skippasin ohjeet pelissä niin nopeasti et en niitä huomannut tai niitä ei ollutkaan... Share napilla en löytänyt ratkaisua... Tai sit en vain osaa

Optionssista photo mode päälle ja sitten pelissä toimii L3 napista.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Ei oo kyllä niin nätti peli, että tuosta olisi suurta iloa. Infamouksessa ja Last of usissa oli mahtavaa kuvata, kun esim. valoistukset ja tekstuurit oli upeat.

Ihan näin ilmoitusluontoisena asiana tähänkin kommenttiin liittyen, julkaistiin Photo Mode myös PC versioon. Ja siinä versiossa ainakin on nättiä. :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä peli lähtisi kyllä backlogista huolimatta ostoon mutta eipä lähde kun en omista vielä uudempia konsoleita. No, saapahan sitten myöhemmin halvemmalla ja mahdollisilla lisäpaketeilla kerralla koko setin. Aivan kuten PS3:n pelejä kun siirryin sen pariin vasta hieman yli vuosi sitten: kallein peli oli TLoU, joka kustansi 30 euroa. Muut about 10 euroa ja kaikki konsolin parhaimpia yksinoikeuksia.

Käyttäjän scalett kuva
scalett (ei varmistettu)

Replica designer handbags have grown to be world-class and well-known. In spite of once your collections are set up from replicas when you can utilize them how you will wish to.Your replica handbags - The Tote, meaning "to cart" could be a very casual but useful type of handbag. It really is made from cheaper cloth or a few more soft material. Totes are generally fairly large and feature medium to prolonged length straps. They're finished . for shopping in your super market, jogging errands around area, to battle trips together with around the beach. Some tote bags are created to carry mobile computing and various items.The Clutch - Termed as a Baguette, could be a small, usually long together with rectangle handbag and not employing a handle, although some for example a detachable chain along with strap. It implies to become carried personally or "clutched", subsequently its name. For the small size, the clutch isn't intended as taken as an daily handbag, it happens to be used primarily at night for more elegant occasions. Besides, people will hardly check out this. Provided possible carry them popular, they might be always great to possess. As well as your own fashion Designer Louis Vuitton Handbags are the fashion jewelry. You can get that you more pleasing for those who have good taste and may match them well using your entire outfit, along with your bags.

These wholesale designer handbags can be purchased everywhere but usually, small boutiques will sell every one of the replica handbags you choose. These bags might additionally offer an excellent income source for those who want within selling them. Indeed, one additional thing behind this all could be the possiblity to begin your individual business. You could start small with your collection and, that knows, just purchasing below wholesale jewelry and handbags all on your own could have you receive selling some so that you can others.eplica designer handbags, designer handbags, or other fashion handbags, what anybody can you ultimately choose-everthing depends upon you. You might obtain the best suitable Cheap replica handbags supplying you with know clearly just what you would like we know. This pastime, into a individuals, is waste associated with money and period, as well as the actual collectors, these mean treasures for the children. You cannot actually blame these anyone who has this kind regarding attitude, specially the teenagers who're details about fashion nowadays.