Shadow of the Colossuksesta uusi aiempaa kauniimpi PS4-versio / Uutiset / pelaaja.fi

Shadow of the Colossuksesta uusi aiempaa kauniimpi PS4-versio

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Sony on paljastanut PlayStation 4:lle uuden version Team ICOn legendaarisesta Shadow of the Colossuksesta.

Uutta versiota pelistä työstää Bluepoint Games, joka on aiemmin tuonut myös esimerkiksi Gravity Rushin PlayStation 4:lle ja remasteroitunut sekä ICOn että Shadow of the Colossuksen PlayStation 3:lle. PS4:llä työtä on ensitrailerin perusteella tehty tosin hieman tavanomaista enemmän, sillä esimerkiksi hahmomallit näyttävät selvästi aiempaa yksityiskohtaisemmilta.

Kauppoihin PlayStation 4:n Shadow of the Colossus saapuu ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

re-re-release

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Huhhuh, enpä odottanut kyllä kyseistä julkistusta kuin ehkä hiljaa mielessäni. Mahtavaa saada kaikkien aikojen upein videopeli uusillekkin sukupolville koettavaksi! (hypehypehype) 8)

Käyttäjän Patemies kuva
Patemies

Oho! Toivottavasti korjaavat myös kontrollit nykyaikaisiksi (ja sama päivitys Icollekin, kiitos!), sillä tähän mennessä loistava tarina ja soundtrack on täytynyt kokea vain YouTubesta käsin kun kontrollit olivat ainakin PS3-remasterissa pelikelvottoman kankeat.

Toki syynä on vain se, etten ole itse tottunut PS2-aikaisiin, kankeisiin kontrolleihin, mutta juuri siksi toivoisinkin peliin suurempaa päivitystä. :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kontrollit tosiaan kun olisivat paremmat niin olisi varma ostos. Toki nytkin voin harkita, sillä on tämä pari kertaa harkinnan alla ollut jo aiempanakin remasterina. Mikäli tulee fyysinen remaster, jossa myös Ico, niin sitten ostan heti vaikka olisi kontrollitkin normaalit. Icoa en ole vielä pelaamaan ehtinyt vaikka sitäkin usein harkinnut ostaa.

Käyttäjän Hellridah kuva
Hellridah

Koittakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää että tämä on remake, eli koko peli rakennetaan uudestaan, ei remaster jossa hieman parannellaan alkuperäisiä tekstuureja ja nostetaan resoluutiota ja frameratea.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jos Last Guardian kertoo mitään kyseisen pelitalon kyvyistä tehdä PS4:n pelejä, niin en kyllä pidättäisi hengitystä tämän pelin kohdalla...

Käyttäjän Hellridah kuva
Hellridah
Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Jos Last Guardian kertoo mitään kyseisen pelitalon kyvyistä tehdä PS4:n pelejä, niin en kyllä pidättäisi hengitystä tämän pelin kohdalla...

Tämä on Bluepoint Gamesin tekemä remake. The Last Guardianin tekijöillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna
Lainaus käyttäjältä Hellridah

Tämä on Bluepoint Gamesin tekemä remake. The Last Guardianin tekijöillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa.

No on sikäli että sekä The Last Guardian että SotC ovat Team Icon pelejä. Bluepoint vain käsittääkseni käänsi SotC:n ja Icon PS3:selle.

Edit: Hups, tajusin juuri että taisin lukea viestisi väärin, sori.

Nostoja