Shadow of the Tomb Raider suuntaa kadonneeseen kaupunkiin uudella pelikuvalla – tässä video / Uutiset / pelaaja.fi

Shadow of the Tomb Raider suuntaa kadonneeseen kaupunkiin uudella pelikuvalla – tässä video

23.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Shadow of the Tomb Raiderista on ilmaantunut silmäiltäväksi lähes kymmenen minuuttia uutta pelikuvaa.

Selostettu pätkä käynnistyy esittelemällä pelin keskeistä kadonnutta kaupunkia, jossa Lara Croft voi käydä niin kauppaa kuin saada informaatiota muun muassa sivutehtävistä. Matka jatkuukin tästä yhteen pelin hauta-alueista, minkä yhteydessä videolla kuvaillaan kevyesti pelin tapaa käsitellä vaikeustasoa. Shadow of Tomb Raideria ei lähdetä pelaamaan valitsemalla vain yksi yleinen haastevaihtoehto, vaan peli tarjoaa mahdollisuuden säätää useita eri osia aina tutkiskelusta pulmiin ja toimintaan oman makunsa mukaan.

Kevyitä Metroid-tyylisiä elementtejä on edelleen niitäkin mukana. Lara esimerkiksi saavuttaa etsimänsä haudan paremmalla kyvyllä pidätellä hengitystä veden alla, minkä tämä on avannut käyttöönsä seikkailun varrella. Ylipäätänsä Laralla seikkailussa muutenkin hallussaan muutamia uusia seikkailua monipuolistavia kykyjä.

Shadow of the Tomb Raider julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 14. syyskuuta. Kaksi aiempaa pääpeliä tehneen Crystal Dynamicsin sijaan kehitystä on vetänyt tällä kertaa Deus Exeista viime vuosina paremmin tunnettu Eidos Montreal.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Hypeä säästelleenä uskaltauduin vasta nyt katsomaan muutamia sekunteja tältä videolta, ja vastoin Pelaajan kansikuvaa, olihan se Lara ihan ihmisen näköinen.
On kolme viikkoa juoneen todennäköisesti liittymättömän sarjakuvan ilmestymiseen, sitten alustakysymys ratkaistavaksi, jos tämänkin haluaa hyllyyn..

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Mielenkiintosin pitkään aikaan mitä tästä nyt voi sanoa. Toivottavasti pyssyhippa on minimissä.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Jos tässä on dinosauruksia, niin ostoon menee.

Käyttäjän renebauman kuva
renebauman

Video ilmeisesti Xbox One X versiosta..Hyvältä kyllä näyttää ja pitihän tuo ennskkotilata..

Nostoja