Shadow of the Tomb Raiderista esiteltiin videokuvaa – Larasta on kasvanut todellinen saalistaja / Uutiset / pelaaja.fi

Shadow of the Tomb Raiderista esiteltiin videokuvaa – Larasta on kasvanut todellinen saalistaja

11.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4

Lara Croftin uusimmasta seikkailusta saatin ensimmäinen kunnon maistiainen Microsoftin E3-lehdistötilaisuudessa. Tuore Shadow of the Tomb Raider -traileri esittelee pelin alkuvaiheita, jotka lopulta johdattavat Laran Etelä-Amerikkaan pelastamaan maailman mayojen ennustusten maailmanlopulta.

Uudelleenkäynnistetyn Tomb Raider -trilogian päätösosa muovaa Lara Croftista todellisen haudanryöstäjän, jollaisena pelikansa on hänet tottunut tuntemaan. Sen myötä pelissä onkin laajan maailman lisäksi edellispelejä enemmän temppeleitä ja hautakammioita, mutta myös pelin toimintaa on elävöitetty viidakkoympäristöön soveltuvllia soluttautumiselementeillä. Ympäristöön piiloutumisesta huolimatta sarjan tavanomaisempi toiminta on yhä samankaltaista kuin edellisosissa.

Shadow of the Tomb Raider julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 14. syyskuuta. Pelistä oletettavasti nähdään ja kuullaan lisää yksityiskohtia Square Enixin maanantai-iltana käynnistyvässä E3-lähetyksessä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Jes kohta pääsee vaimon kanssa hakkaa taas tombraideria! Ihan oli kyllä kelpo esitys mikkiksen e3 2018. Ja kyllähän tuo cyberpunkin videpätkä kruunasi shown vaikka multiplattari onkin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eihän Mikkis muuta näyttänytkään kuin multiplattereita. Eikä edes yhtään uutta AAA ip:tä. Surkeeta. Shadow of Tomb Raiderin vois ehkä harkita pelaavansa, vaikka Laraa ei enää pelissä olekaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Meinasin kirjoittaa että olihan siellä yksinoikeuksia mutta muistin että Snaketus.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Oliko näitä grafiikoita downgradetettu? Muissa tomb raidereissa muistaakseni trailerit oli näyttävämpiä.

Nostoja