Shadowrun: Hong Kong -roolipeli ihastuttaa yksityiskohtaisuudellaan / Uutiset / pelaaja.fi

Shadowrun: Hong Kong -roolipeli ihastuttaa yksityiskohtaisuudellaan

25.05.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Shadowrun: Hong Kong -roolipeli ihastuttaa yksityiskohtaisuudellaan

Shadowrun Returns -roolipelistään tuttu Harebrained Schemes on julkaissut uutta kuvamateriaalia sarjan seuraavasta osasta.

Osittain Kickstarterin kautta rahoitettu, vuoropohjainen Shadowrun: Hong Kong saa kaartin uusia hahmoja ja itsenäisen tarinan, joka nimensä mukaisesti sijoittuu tulevaisuuden Hongkongiin. Vuonna 2065 suurkaupunki on jäänyt täysin valtavien megayhtiöiden vallan alle, eikä jäljellä ole juuri demokratian ripettäkään.

Futuristisista elementeistään huolimatta uudet kuvat huokuvat esimerkiksi Sleeping Dogsista tuttua perihongkongilaista tunnelmaa yötoreineen ja epäilyttävine pikku satamineen, ja jo pienessä kourallisessa yksityiskohtaisia kuvia riittää roimasti tutkailtavaa ja ihasteltavaa.

Staattisen silmänruoan kylkeen Harebrained Schemes on liittänyt myös lyhyen kiusoittelutrailerin, joka ei valitettavasti sisällä juurikaan uutta materiaalia. Videon voi kuitenkin katsastaa alta.

Shadowrun: Hong Kong julkaistaan näillä näkymin tulevana kesänä Windowsille, Macille ja Linuxille. Pelin Steamissa ennakkoon tilaavat saavat sen hinnasta kolmanneksen alennusta.

Lähde: Shadowrun: Hong Kong (Steam), Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.