Shadowrun v.2 / Uutiset / pelaaja.fi

Shadowrun v.2

4.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Kulttisuosiosta nauttivalle Shadowrun-konsoliroolipelille tehdään jatkoa.

Virallisesti mitään ei ole vielä kerrottu, mutta FASAStudio.comin etusivun kuva antaa ymmärtää melko selvästi, että luvassa on pöytäroolipelin maailmaan sijoittuvaa materiaalia.

Ensimmäinen Shadowrun-peli julkaistiin Euroopassa Super Nintendolle ja Sega Mega Drivelle vuonna 1994. Sen kehitti Beam Entertainment. Peli perustui samannimiseen pöytäroolipeliin. Pelissä seikkailtiin tulevaisuudessa, vuonna 2050. Pelimaailma oli sekoitus kyberpunkvisioita ja fantasiaa, monikansallisia megayhtiöitä ja haltioita, peikkoja sekä loitsuja. Perusidea on aina kuulostanut heikkopäiseltä, mutta Shadowrun onnistui yhdistämään nämä osatekijät mallikkaasti.

Tulevasta Shadowrunista ei ole juuri tietoa. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Shadowrun julkaistaan Xbox 360:lle ja että siitä tulisi fps-peli. Jää nähtäväksi millainen lopullisesta tuotteesta muodostuu. Olisi sääli, mikäli touhussa ei ole enää yhtään roolipelielementtejä, mutta minkäs teet.

Lisää tietoa Shadowrunista kuullaan luultavasti E3-messuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Tätä minä odotan! Vanha Shadowrun oli loistava peli 16-bittisillä aikanaan - toivottavasti tässä säilyy sama "ysäritunnelma" :)

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

1UP:n podcastissa huhuilivat, että peli olisi ollut jo pitkän aikaa kehityksessä ja tällä hetkellä lähes valmis peli. Olisihan tuota varmasti mukava päästä pelaamaan ja nopeasti. 16-bittisten Shadowrun oli kyllä loistava peli.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Olen tainnut missata videopeliversion. Roolipelinä Shadowrun on tutumpi.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Ei oikein istu räiskintäpeliformaattiin, imo.

Nostoja