Shadwen tuo suomalaista salamurhahiippailua pian PS4:lle ja pc:lle

Frozenbyte ryhtyy hiippailullisemmaksi vielä nyt toukokuun lopulla uudella Shadwen-pelillään.

5.5.2016 12:16

Trine-sarjasta pitkään tunnettu helsinkiläispelitalo Frozenbyte on vahvistanut julkaisupäivän seuraavalle täysin uudelle nimikkeelleen. Toukokuun 17. päivä studio on tuomassa saataville hiippailupeli Shadwenin, jonka se on debytoimassa samanaikaisesti niin sekä PlayStation 4:llä kuin Windows-, Mac- ja Linux-koneillakin.

Shadwenissa pelaamaan päästään keskiaikaisessa maailmassa asustavana salamurhaajana, jonka tarkoituksena olisi päästää paikallinen kuningas päiviltä. Kuninkaan luokse päästäkseen pelaajat joutuvatkin opettelemaan niin päähenkilön ketteryyden kuin monipuolisesti käytettävissä olevan köydenkin hallinnan, minkä lisäksi myös aikaa päästään seikkailussa manipuloimaan. Täysin yksin salamurhaaja ei myöskään seikkailussaan ole, sillä aina ajoittain tämän on katsottava myös nuoren Lily-nimisen orpotytön perään.

Latauspalveluissa Shadwenin pääasialliseksi hinnaksi on muodostumassa kaikilla alustoilla 17 euroa, joskin pc:llä se on napattavissa aluksi poikkeuksellisesti alennettuun 14,55 euron hintaan. PlayStation Storen ja Steamin lisäksi peli tuodaan myyntiin niin GOG.comiin, Humble Storeen, Origiin, Macin App Storeen kuin myös GeForce Now -kauppapaikalle.

Lähde: Frozenbyte

Lisää luettavaa