Shazbot! Vauhdillaan hurmaava verkkopeli Tribes: Ascend herää horroksestaan / Uutiset / pelaaja.fi

Shazbot! Vauhdillaan hurmaava verkkopeli Tribes: Ascend herää horroksestaan

29.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ilmaiseksi pelattava verkkoräiskintäpeli Tribes: Ascend on heräämässä kaksivuotisesta horroksestaan. Vuonna 2013 pelin luonut Hi-Rez Studios ilmoitti lopettavansa pelin aktiivisen tukemisen keskittyäkseen muihin tuotoksiinsa, mutta nyt verkkoareenamätkintä Smiten ja uuden Paladins-räiskintäpelin saaman hyvän vastaanoton myötä studio on kasannut pienen tukitiimin ylläpitämään jälleen myös Tribesin kehitystä.

Tribesin uutta tukitiimiä johtaa Hi-Rezin taidevastaava Sean McBride, joka oli jo vuonna 2010 mukana suostuttelemassa studiota hankkimaan oikeudet Tribes-sarjaan. Tukitiimin voimin Tribes: Ascend onkin lähitulevaisuudessa saamassa niin uuden kartan, bugikorjauksia kuin myös muutamia pelillisiä muutoksia. Tarkoituksena kehittäjillä olisi yksinkertaistaa esimerkiksi pelin hahmoluokkakattausta kolmeen pääluokkaan Tribes 2:n malliin sekä hioa tapaa, jolla pelissä availlaan uusia varusteita.

Uudistuksia on tarkoitus päästä kokeilemaan pelin testipalvelimilla parin viikon sisällä.

Hi-Rez-johtaja Stewart Chisamin mukaan Tribes: Ascendin ylläpito on tukitiimille tällä kertaa enemmän intohimon voimalla etenevä projekti. Hi-Rezin ensisijaisena pyrkimyksenä ei ole siis etsiä uusia keinoja tehdä rahaa kolmevuotiaan pelinsä avulla, vaikka se mielellään toki näkisi sekä uusien että vanhojen pelaajien hyppäävän vielä hiihtämään Ascendin verkkoareenoille.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Hieno homma! Tätä on tullut pelattua paljon, mutten ole nyt pariin vuoteen koskenut. Tuli mieleen tästä uutisesta, että remake Unreal Tournament 2004:sta kelpaisi näinä hitaiden sotilasräiskintöjen aikoina.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Pitäisikö uudelleen ladata?
Oli aikanaan mahtava tunne napata lippu yli 300km/h vauhdilla ja paeta huonosti ampuvia ja hitaasti liikkuvia vihollisia. Ainoa asia missä olin hyvä oli lipun ryöstö kauhialla vauhilla.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Hienoa, että smite tuottaa sen verran, että heillä on varaa myös tukea tätä peliä.

Tietääkseni tribes ascend ei ollut myynnillisesti menestys vaikka oli suosittu. Sai meinaan nippa nappa kulut korvattua.

Jos valikkoja modernisoisi niin se ois oikeestaan ainut asia mikä tarviis tehdä. Meinaa niitä on aika tuskaa selailla.

Nostoja