Shenmue 3 sai julkaisutrailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Shenmue 3 sai julkaisutrailerin

14.11.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Ys Netin toimintaseikkailu Shenmue 3 on saanut julkaisutrailerin.

Ensi viikolla ilmestyvä Shenmue 3 on ollut työn alla jo hyvän tovin, sillä pelin Kickstarter-joukkorahoituskampanja järjestettiin jo vuonna 2015. Tuolloin Shenmue 3 kipusi yli kuuden miljoonan dollarin rahoituksella Kickstarterin eniten rahoitusta keränneeksi peliprojektiksi. Nyt ilmestynyt julkaisutraileri antaa pääasiassa katsauksen Shenmue 3:n tarinaan, eikä trailerilla nähdä suoranaista pelikuvaa.

Shenmue 3 julkaistaan 19. marraskuuta PS4:lle ja pc:lle.

Lähde: PlayStation

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dante83 kuva
Dante83

On tätä odotettu! Ihan sama onko kankea pelattavuus ja "vanhan oloinen". Pakko hankinta. Pelihistorian pahin cliffhanger saa vihdoin jatkoa.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

^se on justiinsa noin. Ei kiinnosta mitkään metascoret, mulle kelpais vaikka tämä julkaistaisiin vielä Dreamcastille. Hankintaan menee julkkaripäivänä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Vaikka peli onkin saanut ja saa kritiikkiä vanhanaikaisuuksistaan ja kasvoanimaatioista, mielestäni ne kuuluvat tähän ja näin peli tuntuu suoralta jatko-osalta. Muuten visuaalisesti mielestäni raikas ja hyvännäköinen.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Tulee hankittua, kunhan sais tuon kakkosen pelattua eka läpi. Mä en myöskään ymmärrä, miksi grafiikoita on mollattu niin paljon, kun tyyli on kumminkin uskollinen edeltäjilleen (kasvoanimaatioita myöten :D) ja värimaailma sangen nätti (toivottavasti peliin tulee HDR-tuki).