Shenmue-animesarja sai debyyttipäivänsä – uutuustrailerilla muistetaan niin trukit, nyrkit kuin klassiset kolikkopelitkin / Uutiset / pelaaja.fi

Shenmue-animesarja sai debyyttipäivänsä – uutuustrailerilla muistetaan niin trukit, nyrkit kuin klassiset kolikkopelitkin

21.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Shenmue, Yu Suzuki, Sega, Crunchyroll,

Klassikkosarja Shenmuen voi kokea hyvinkin pian myös animaatiosarjana.

Pelisarjan pohjalta tehty Shenmue the Animation -anime saa ensimmäisen jaksonsa sekä yhdysvaltalaisella Adult Swim -kanavalla että maailmanlaajuisesti Crunchyroll-palvelussa Suomen aikaan 6. päivä helmikuuta. Kaikkiaan luvassa on 13 jaksoa, jotka esitetään Crunchyrollin puolella tekstitettynä japanilaisella ääniraidalla, kun taas englanninkielinen dubbaus pääsee valokeilaan Adult Swim -kanavalla.

Päiväys vahvistui tuoreen trailerin tukemana. Videolla saadaankin jo maistisia klassisten hetkien uudelleentulkinnasta, eikä esimerkiksi trukkeja tai kolikkopeliklassikoita ole niitäkään unohdettu joukosta.

Lähde: Crunchyroll

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Saisivat tehdä tarinan loppuun vaikka animaationa, koska Shenmue 3 meni kaupallisesti täysin pieleen Kickstarter menestyksestä huolimatta ja jatkoa tuskin nähdään. Ehkäpä tämä sen tekeekin...tai sitten jjää peleille uskollisestii cliffhangeriin.