Shenmue III päättää tammikuun lisäsisällöllä / Uutiset / pelaaja.fi

Shenmue III päättää tammikuun lisäsisällöllä

15.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Shenmue, Shenmue III, Battle Rally, Deep Silver, Ys Net

Shenmue III:n pelaamiseen tarjotaan uutta syytä taas ensi viikolla, sillä tammikuun 21. peli vastaanottaa ensimmäisen lisäsisältöpakettinsa. Tarinallista jatkoa ei kannata ilmeisesti silti odotella, vaan luvassa on uudenlainen Battle Rallyksi kutsuttu aktiviteetti.

Deep Silverin mukaan Battle Rally tuo peliin uniikin kilpailun, jossa erilaiset hahmot haastavat toisiaan taisteluihin samalla, kun nämä yrittävät myös päihittää toisensa jonkinlaisella kilparadalla. Pelata ei tarvitse myöskään vaan päähenkilö Ryolla. vaan käyttöön saadaan lisäksi Wuying Renin ja Wei Chenin kaltaisia persoonallisuuksia.

Sellaisenaan ostettuna Battle Rally kustantaa noin kahdeksan euroa. Lisäsisältöä varten on kaupiteltu kyllä myös omaa noin 15 eurona kausikorttia.

Lähde: Deep Silver

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse hankin muinoin alkuperäisen Xboxin Shenmue II:n ja Raren vuoksi, joista jälkimmäinen paljastui järkyttäväksi pettymykseksi. Shenmuea en koskaan ehtinyt aloittaa, mihin vaikutti osaltaan se, että eka osa löytyi pelkkinä välivideoina. En uskalla enää aloittaa pelisarjaa, kun se on omassa päässä saanut lähes myyttiset mittasuhteet.

Nostoja