Shenmue III:n rahoituskampanja vetelee viimeisiään - katso herkkä uusi traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Shenmue III:n rahoituskampanja vetelee viimeisiään - katso herkkä uusi traileri

15.07.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
Shenmue III:n rahoituskampanja vetelee viimeisiään - katso herkkä uusi traileri

Joukkorahoitusta kaipaava Shenmue III on saapunut Kickstarter-taipaleensa päähän.

Aikaa kolehtikellossa Shenmuella on enää 64 tuntia, mutta peli on jo reilusti tuplannut alkuperäisen kahden miljoonan dollarin tavoitteensa. Viiden miljoonan virstanpylväästä puuttuu kirjoitushetkellä noin 65 tuhatta dollaria. Pelin luoja Yu Suzukin mukaan viiden miljoonan joukkorahoituspotti toisi mukanaan muun muassa Kiinan historiaan pohjaavia taktisia strategiaelementtejä.

Viimeisiä tunteja juhlistaakseen peliä kehittävä Ys Net on julkaissut pelistä uuden, tunnelmallisen kiusoittelutrailerin. Videolla päähenkilöt Ryo ja Shenhua ihmettelevät tulikärpästen valtaamaa järveä tähtitaivaan alla, mutta pelikuvaa raakiletraileri ei vielä esittele.

– Suzuki toivoo voivansa välittää Shenmuen maailman magiaa trailerilla myös niille, jotka eivät ole vielä tutustuneet peliin, Kickstarter-päivitys tietää kertoa.

Shenmue III:n on näillä näkymin määrä ilmestyä loppuvuodesta 2017.

Lähde: Kickstarter, VG247, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ripburger kuva
ripburger

Rahaa siis kerätty 1/10 osa siitä mitä eka peli maksoi? Pelko on suuri että tulee sitä itseään ja myöhästyen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä ripburger

Rahaa siis kerätty 1/10 osa siitä mitä eka peli maksoi? Pelko on suuri että tulee sitä itseään ja myöhästyen.

Itseasiassa tuo ei pidä paikkaansa. Kaksi ekaa peliä maksoi yhteensä 47 miljoonaa dollaria ja sillä samalla rahalla tehtiin ensin vielä julkaisematon Saturn peli ja ties mitä muuta, mutta tosiaan silti ollaan vielä kaukana siitä mitä pelin kunnolla tekeminen maksaisi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä innosta vielä tämäkään. Shenmue-pelejä en ole koskaan pelannut enkä varmaan pelaakaan. Sama homma Yakuza-pelien suhteen. Ei vain jotenkin yhtään iske, enkä tiedä edes mikä niissä on se isoin ongelma. Liekö se, että ne vaativat kuitenkin jonkin verran panostusta ja nykyisin yrittää välttää isotöisiä pelejä. Viimeksi Witcher 3 tuntui ettei lopu ikinä ja siltikin välillä harmitti että tuli vähän liian nopeaa luettua juttuja sun muuta.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman
Lainaus käyttäjältä zappah

Sama homma Yakuza-pelien suhteen. Ei vain jotenkin yhtään iske, enkä tiedä edes mikä niissä on se isoin ongelma. Liekö se, että ne vaativat kuitenkin jonkin verran panostusta ja nykyisin yrittää välttää isotöisiä pelejä.

Tarinan läpipeluu kestää sen 24 tuntia Yakuza 4:ssa (ja hahmoja on kuitenkin neljä). Et sinä mitään menetä, jos jätät turhat sivutehtävät pelaamatta. Onhan Yakuzassa nautinnollinen pelattavuus.

Shenmuee edelleenkin suosittelisin pelaamaan emulaattorilla. Moni sanoo, että Shenmue ja Yakuza on samanlaisia pelejä, mutta minä olen täysin eri mieltä siittä, että en sanoisi noita kahta samassa viestissä.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Oooo upea. "I see" - Ryo Hazuki