Shenmue III yrittää tuplata vallitsevan Kickstarter-joukkorahoitusennätyksen

Shenmue III:n täysi potentiaali saavutetaan vasta 10 miljoonan dollarin joukkorahoituspotilla.

23.6.2015 09:53

Shenmuen luonut Yu Suzuki on valottanut toiveitaan E3-messuilla julkistetun Shenmue III:n joukkorahoituskampanjan varalle. 

Jo ennätyksiä Kickstarter-rahoituksellaan rikkonut Shenmue III on haalinut pelaajien pennosia viikossa yli 3,5 miljoonan dollarin edestä, mutta matkaa Suzukin lopulliseen maaliin on vielä reilusti. Kyselytunnin Reddit-sivustolla pitänyt Suzuki latoi pöytään totuuksia peliprojektin rahantarpeesta alhaisesta kahden miljoonan dollarin minimitavoitteesta huolestuneille.

– Voin sanoa tämän verran: jos saamme kasaan viisi miljoonaa dollaria, eräs asia, jonka haluan pelissä todella tehdä, toteutuu. Kymmenen miljoonan kohdalla Shenmue III saa todellisia avoimen maailman pelin piirteitä, Suzuki kertoi sivustolla.

Kymmenen miljoonan dollarin Kickstarter-sato lähes tuplaisi tällä hetkellä palvelun rahoitetuimman pelin tittelistä nauttivan Bloodstained: Ritual of the Nightin lopullisen rahasaaliin. Toivepotti kalpenee edelleen alkuperäisen Shenmuen 47:n miljoonan dollarin budjetin rinnalla, mutta joukkorahoitus ei onneksi ole pelin ainoa rahanlähde. Peliä kehittävä Ys.Net on Suzukin mukaan solminut yhteistyösopimuksia teosta E3:ssa mainostaneen Sonyn ohella myös muiden, nimettöminä pysyttelevien yhtiökumppaneiden kanssa.

Shenmue III:n Kickstarter-kampanjaa on jäljellä vielä pyöreät 24 päivää, ja sen digitaalisen version voi ennakkovarata itselleen reilun 25 euron hintaan. Pelin on määrä valmistua loppuvuodesta 2017.

Lähde: Reddit, Eurogamer, PC Gamer

Lisää luettavaa