Shenmue-sarjan luoja Yu Suzuki paljastaa: "Shenmue III on omaan makuuni liian moderni" / Uutiset / pelaaja.fi

Shenmue-sarjan luoja Yu Suzuki paljastaa: "Shenmue III on omaan makuuni liian moderni"

1.09.2019 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Shenmue-sarjan luoja paljastaa: "Shenmue III on omaan makuuni liian moderni"

Kulttihitti Shenmuen luoja Yu Suzuki on paljastanut Pelaajalle pitävänsä sarjan uutta tulemista turhan nykyaikaisena.

Pääsimme kehittäjälegendan juttusille Saksassa vastikään järjestetyillä Gamescom-messuilla, joilla marraskuussa ilmestyvä Shenmue III oli myös pelattavissa. Haastattelun aikana puheeksi tuli uuden osan äärimmäisen brändiuskollinen olemus, jonka retrohenkisyydestä mies ei kuitenkaan tuntunut kysyttäessä olevan kanssamme samaa mieltä.

– Omaan makuuni Shenmue III on itse asiassa miltei liian moderni. Uudistimme sitä enemmän, kuin meidän oli alun perin tarkoitus, Suzuki kertoi Pelaajalle.

Kouriintuntuvimpina muutoksina hän ei kuitenkaan vaikuttanut pitävän uudenkarheita grafiikoita tai edes päivitettyjä pelimekaniikkoja, vaan jotain aivan muuta. 

– Nykypäivän peliteollisuus on todella nopealiikkeistä ja vaihtuvine trendeineen melkoista tunteiden vuoristorataa. Muihin tämän päivän peleihin verrattuna Shenmue III on kyllä hidastempoinen, mutta silti edeltäjiään huomattavasti intensiivisempi. Koen, että pelisarjan modernisointi näkyy parhaiten siinä, Suzuki tarkensi.

Koska syyskuun numeromme ehti painoon ennen Gamescomista kotiutumista, Suzukin kehitysfilosofiasta ja Shenmue III:n ennakkotunnelmista voi lukea lisää lokakuun Pelaaja-lehdestä numero 204

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman
Lainaus

Muihin tämän päivän peleihin verrattuna Shenmue III on kyllä hidastempoinen, mutta silti edeltäjiään huomattavasti intensiivisempi.

Pilalla.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Minusta jo kakkososa on liian moderni kun ekaa kertaa aloin pelata Ps4-julkaisun myötä. Eka osa oli suorastaan maagisen realistinen maanläheinen kokemus.