Shepard sanoo hyvästinsä uudella Mass Effect -videolla / Uutiset / pelaaja.fi

Shepard sanoo hyvästinsä uudella Mass Effect -videolla

8.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Uusi virallinen Mass Effect -aiheinen video on tuotu julkisuuteen BioWaren toimesta. Video on tehty juhlistamaan erityisesti eilen lauantaina vietettyä N7-päivää eli siis Mass Effect -juhlapäivää, mutta samalla se toimii myös eräänlaisena kiusoitteluna vuoden päässä siintävästä Mass Effect: Andromeda -seikkailusta.

Videolla kuulemaan päästään Jennifer Halen eli siis alkuperäisestä Mass Effect -trilogiasta tutun naispuolisen Shepardin ääntä. Videolla Shepard käy läpi lyhyttä monologia tutkimusmatkailijoiden elämään liittyen ja päättää sen lopulta eräänlaisiin hyvästeihin siirtäen vastuun tulevista seikkailuista seuraajansa käsiin.

Jo tovin aikaa on ollut tiedossa, ettei Shepardia pitäisi tulla näkemään Mass Effect: Andromedassa. Sen sijaan peliä tähdittää kokonaan uusi sankari uudessa galaksissa. Tapahtumiltaan peli sijoittaa tapahtumansa myös aina vain pidemmälle tulevaisuuteen kuin alkuperäinen trilogia.

Mass Effect: Andromeda on parhaillaan työn alla BioWare Montreal -studiossa sarjaa aiemman työstäneen BioWare Edmontonin sijaan. Peli saadaan näillä näkymin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle ensi vuoden jouluksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Toivottavasti uus mässy ei petä. :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Malarkey

Toivottavasti uus mässy ei petä.

Niinpä. Toivotaan parasta!

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Ohhoh... Yllätyin... En siitä, että Shepard ei tule uusimpaan osaan, vaan että tunteet nousivat pintaan: loistava Mass Effect -tunnelma tuossa pätkässä! Just got hyped!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itselleni on käymässä tämän suhteen vähän sama kuin MGS-sarjan kanssa aikoinaan: jotenkin laimenee tunteet peliä kohtaan. Pelailin ne ME3:n viimeiset DLC:t putkeen joku aika sitten ja odotin että olisin ollut tosi innoissani mutta edes se fanipalvelu-DLC ei oikein innostanut.

Toivottavasti sitten tämä uusi osa tekisi MGS V:t, eli nostaisi taas hypen mutta toisin kuin MGS V, myös toimittaisi kokonaisvaltaisesti hyvän pelin. MGS V siis edelleen hyvä peli mutta sisältää ihan liikaa negatiivisia seikkoja ja lopulta saikin taas MGS-sarjaa kohtaan innot loppumaan. En odota yhtään mitään seuraavalta peliltä, jos sellaista (kunnollista) edes tulee.

Ja ME-sarja siis kokonaisuudessaankin todella loistava. Pelit kolmanteen ja DLC:t toiseen asti pelasin todella innoissani mutta jostain syystä nuo kolmannen osan DLC:t eivät enää innostaneet niin paljoa. En tiedä johtuiko siitä, että peli oli jo tavallaan ohi kun noita pelailin mutta näin vain jostain syystä kävi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Uusi aika, uusi Galaksi. Elämä jatkuu...

Käyttäjän NikoDeus kuva
NikoDeus

Deleted comment