Maailmankuulu kokaiinin käyttäjä Sherlock Holmes seikkailee pelimuodossa jälleen 27. toukokuuta. Ukrainalainen pelistudio Frogwares ja julkaisija Big Ben Interactive ovat ilmoittaneet, että kyseisenä päivänä julkaisunsa saa Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, joka on järjestyksessään jo kahdeksas Sir Arthur Conan Doylen töihin perustuva peli Frogwaresilta.

The Devil’s Daughter saadaan pelattavaksi niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Peli rakentuu tällä kertaa viidestä erilaisesta salapoliisikeissistä, jotka juonensa osalta sotkevat Holmesin tutkimaan nyt niin pimeitä voimia, kostoreissuja kuin perheasioitakin. Tyylillisesti peli on jälleen tietysti hyvin tutkiskeluvetoinen seikkailupeli, mitä nyt aiemmista Frogwaresin sarjan peleistä poiketen seikkailun pitäisi tapahtua aina vain avoimemmassa pelimaailmassa.

Vielä toistaiseksi pelistä on nähty vasta hyvin rajattu määrä materiaalia. Uutiskuvasta löytyvän pelin kansikuvan ohella pelistä on paljastettu lähinnä vain muutamia ruutukaappauksia, jotka nekään eivät ole olleet vielä erityisen kuvaavia otoksia.

Lähde: Big Ben Interactive

Lisää luettavaa