Sherlock Holmes palaa pelisankariksi jälleen ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Sherlock Holmes palaa pelisankariksi jälleen ensi vuonna

20.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Sherlock Holmes -pelejä jo reilut kymmenen vuotta työstänyt ukrainalaiskehittäjä Frogwares on paljastanut jälleen yhden maailmankuulusta salapoliisista kertovan pelin. Ensi vuoden keväänä kauppoihin on saapumassa Sherlock Holmes: The Devil's Daughter, joka on kehitteillä sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että myös Windows-koneille.

Järjestyksessään The Devil's Daughter on jo kahdeksas Frogwaresin Sherlock-peli. Uutukaisessa ratkaisemaan päästään nyt viittä erilaista salapoliisikeissiä, jotka on ujutettu osaksi vapaasti tutkittavissa olevaa pelimaailmaa. Kohtaamaan Sherlock joutuu uusissa seikkailussaan muun muassa niin perhetarinoita, vastustamattomia tunteita kuin myös mystisiä kostojuoniakin.

Viimeisimmästä Sherlock-peleistä poiketen The Devil's Daughterin julkaisija on toimimassa Focus Home Interactiven sijaan Bigben Interactive. Samainen yhtiö toi hiljattain kauppoihin myös WRC 5 -rallipelin.

Lähde: Bigben

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aiempi oli loistava pähkäilypeli mutta lataustauot harmittivat kovasti. Erityisesti sen vuoksi kun piti niin usein laukata paikasta toiseen. En tosin tiedä oliko samaa ongelmaa muualla kuin PS3:lla, koska muilta alustoilta ei ole kokemusta.

Mikäli siis saadaan lataustauoton peli yhtä laadukkaalla sisällöllä, niin vakaasti harkitsen ostoa. En muista kuinka monta "keissiä" oli aiemmassa mutta ihan täyden hinnan (50-60e) peli se ei lyhykäisyytensä vuoksi ole. Näin ollen toivonkin, että tässä tulevassa olisi hintalappu kohdallaan.