Shin Megami Tensei IV saa yllätysseuraajan / Uutiset / pelaaja.fi

Shin Megami Tensei IV saa yllätysseuraajan

6.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Atlus on paljastanut eräänlaisen seuraajan 3DS-roolipeli Shin Megami Tensei IV:lle. Shin Megami Tensei IV: Finaliksi kutsuttu uusi 3DS-peli on saapumassa Japaniin helmikuussa ja sen luvataan olevan täysin uudesta sisällöstä koostuva täysin uusi seikkailu.

Shin Megami Tensei IV: Finalin ohjaajana toimii Satoshi Oyama, joka on aiemmin hoitanut pääohjelmoijan tehtäviä niin Shin Megami Tensei IV:n, Lucifer's Callin kuin myös Digital Devil Sagan parissa. Pelin musiikeista ja äänipuolesta on vastaamassa myöskin Shin Megami Tensei IV:n parissa työskennellyt Ryota Kozuka, eikä pelisarjan pitkäikäisen konkarin Kazuma Kanekon suunnittelemia hirviöitä ja maailmakonseptia ole myöskään unohdettu käyttää hyväksi. Hahmosuunnittelijana projektissa on toiminut Masashi Doi, kun taas Shin Megami Tensei IV:n ohjannut Kazuyuki Yamai toimii Finalin tuottajana.

Teemoiltaan Shin Megami Tensei IV: Finalin pitäisi pelisarjalle sopivaan tyyliin sivuta tavalla jos toisella jumalan tappamista koskevia aiheita. Muuten yksityiskohdat pelistä ovat vielä vähissä ja lisää olisikin tarkoitus kuulla 11. lokakuuta osana japanilaisella NicoNico-sivustolle pidettävää verkkolähetystä.

Vielä ei ole varmuutta, onko pelillä mitään mahdollisuuksia saapua länteen. Alkuperäinen Shin Megami Tensei IV saapui Japaniin alkujaan toukokuussa 2013, mistä se jatkoi Yhdysvaltoihin pari kuukautta myöhemmin. Lukuisten lykkäilyjen jälkeen peli saatiin Eurooppaan vasta viime vuoden lokakuussa ja tuolloinkin pelkästään latausmuodossa.

Lähde: Siliconera, Famitsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Hienoa, sillä Shin Megami Tensei IV on mielestäni vieläkin 3DS:n paras roolipeli, joka taistelusysteemillään ja kypsemmällä tarinallaan (lapsekkaaseen Bravely Defaultin verrattuna esimerkiksi) kaikki muut yrittäjät mennen tullen. Vähemmän hienoa on se, että ei ole tietoa länsijulkaisusta. Ja jos länteen saapuukin, Eurooppaan rantautuu varmaan taas vuoden Amerikkaa jäljessä...

Nostoja