Shin Megami Tensei V saapuu vihdoin ensi vuonna – Shin Megami Tensei III remasteroidaan Switchille ja PS4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Shin Megami Tensei V saapuu vihdoin ensi vuonna – Shin Megami Tensei III remasteroidaan Switchille ja PS4:lle

20.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Shin Megami Tensei V, Shin Megami Tensei III, Nocturne, Lucifer's Call, Atlus, JRPG, roolipeli

Atlus on katkaissut vihdoin pitkän hiljaisuuden ja tarjonnut uuden lyhyen silmäyksen Shin Megami Tensei V:een. Switchille matkalla olevasta roolipelistä nähtiin tuore traileri osana Nintendon tuoretta Direct Mini -lähetystä, jonka yhteydessä myös vahvistui, että peli julkaistaan maailmanlaajuisesti ensi vuoden aikana.

Tuore traileri pitää vielä konkreettisen pelikuvan visusti piilossa, mutta taustoittaa hieman Shin Megami Tensei V:n tarinaa. Totuttuun tyyliin todellisuus ja myytit ovat kohdanneet jälleen toisensa ja maailman olisi taas siis aika syntyä uudelleen.

Shin Megami Tensei V:n traileri ei ollut myöskään ainut pelisarjaa koskeva julkistus uudessa Directissa. Atlus paljasti samaan syssyyn nimittäin, että Shin Megami Tensei III: Nocturne (Euroopassa Shin Megami Tensei: Lucifer's Call) saa remasterointikäsittelyn PlayStation 4:llä ja Switchillä.

Remasteri tuodaan kauppoihin keväällä 2021.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Olisivat nyt tuoneet sen Nocturnen myös pc:lle, kun Persona 4:stä saivat ihan vasta hyviä kokemuksia.

SMT V voi taas olla se peli, joka viimein pakottaa hankkimaan Switchin. Nocturnen tarinan ja SMT4:n mekaniikoiden risteytys kuulostaakin juuri siltä suunnalta, johon sarjan kannattaa seuraavaksi suunnata.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

JES! SMT V:tä olen huhuillut tälläkin sivustolla useaan otteeseen, kun siitä ei ole kuulunut yli kahteen vuoteen yhtään mitään. Ehdottomasti ensi vuoden odotetuin peli näillä näkymin. Nocturne vielä plussana päälle.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Hyvä uutinen ja positiivinen yllätys! SEGA / ATLUS pelejä oon toivonut nimen omaan Switchille. Nintendo Switch on varmaan paras tapa kokea JRPG ainakin omasta mielestä. Olisin kuitenkin toivonut, että julkaisut olisivat tulleet myös Steamiin. Steam on paras tapa säilyttää pelit tulevaisuudessa. Nintendolla ei ole toistaiseksi mitään taaksepäin yhteensopivuutta. Sikäli SMT V voi olla Nintendon vanki ja hävitä Switchin myötä historiaan. Vähän sama mitä meinasi käydä P4G Sonyn käsikonsolin muodossa, onneksi saatiin P4G sitten uusinta julkaisu Steamissä.

Ja vielä lisäys, etten mitenkään tahdo vähätellä ylläolevalla kommentilla Nintendoa. Switch on loistava konsoli.