Resident Evil -luojan uutukaispeli noin vuoden päässä / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil -luojan uutukaispeli noin vuoden päässä

5.11.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Tango Gameworksin toistaiseksi Project Zwei -työnimellä tunnettu uutukaisprojekti on saanut vihdoin omat kotisivunsa. Saitin julkaisun myötä Tango on samalla päässyt jälleen valamaan toivoa siitä, että peli tosiaan nähtäisiin jo vuoden 2013 loppupuolella.

Zwein tukemia alustoja ei kuitenkaan ole vieläkään paljastettu. Siinä missä peliä itseään onkin suunniteltu jo parinkin vuoden ajan, vaikuttaisi sen varsinainen kehitys lähteneen kunnolla käyntiin vasta hiljattain.

Resident Evil -luoja Shinji Mikamin ohjaama teos pyrkii tuomaan pelaajille selviytymiskauhukokemuksen sanan varsinaisessa merkityksessä. Osa kauhukokemuksesta syntyy luonnollisesti ympäristöistä, joiden suunnittelusta on nyt vahvistettu olevan vastuussa sama henkilö, joka vastasi aikoinaan myös Gamecuben Resident Evil -uusioversion ympäristösuunnittelusta CGI-taiteilijan asemassa.

Zwein julkaisijana toimii Bethesda. Peli saattaa hyvinkin jäädä Mikamin viimeiseksi ohjaustyöksi.

Lähde: Projectzwei.net

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän nurmihe kuva
nurmihe

Odotukset ovat harvinaisen korkealla tämän suhteen!

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

Nyt kuulin ensimmäistä kertaa ja vaikuttaa kyllä todella lupaavalta. Oikeat ainekset on sopassa, toivottavasti ei anneta kiehua yli.

Käyttäjän Sai Maa kuva
Sai Maa

Olisi kyllä hienoa, että jos ja kun tämä valmistuu, niin täälläkin saataisiin peli samoihin aikoihin kuin muuallakin. Jos Bethesda kerran julkaisee, niin voisi näin uskoa. Mutta saahan nähdä mitä tästä tulee, kun alkaa olla jotain kunnolla esiteltävääkin :)