Netflixin suositun The Witcher -sarjan kannoilta kuuluu positiivisia, mutta toisaalta myös harmillisia uutisia. Sarjalle on tilattu neljäs kausi, mutta kahden jo julkaistun ja yhden, tällä hetkellä tuotannossa olevan kauden aikana Geraltiksi profiloitunut Henry Cavill jättää sarjan.

Kolmannen kauden jälkeen roolissa toimii Thorina tutuksi tulleen Chris Hemsworthin pikkuveli, muun muassa Nälkäpelistä tuttu australialaisnäyttelijä Liam Hemsworth.

Molemmat näyttelijät jakoivat asiaan liittyen lausunnot.

– Matkani Geraltina on ollut täynnä hirviöitä ja seikkailuja, mutta valitettavasti lasken mitalini ja miekkani alas neljänneksi kaudeksi. Valkoisen suden saappaisiin astuu fantastinen Liam Hemsworth, jonka suoritusta tänä mitä mielenkiintoisampana miehenä odotan. Liam, tämä on ihanan syvä hahmo, toivon että nautit sukelluksesta siihen, Cavill lausuu.

The Witcher-fanina olen aivan täpinöissäni tästä mahdollisuudesta tulkita Geraltia. Henry Cavill on tehnyt roolissa ilmiömäistä työtä ja on suoranainen kunnia periä hahmo häneltä. Henry, olen ollut fanisi jo vuosia ja olen todella inspiroitunut kaikesta siitä mitä toit tähän hahmoon. Minulla on suuret saappaat täytettävinä, mutta olen todella innoissani askelistani Noiturin maailmaan, Hemsworth kommentoi.

Hemsworthin tulkintaa hahmosta saadaan odotella vielä tovi, sillä Cavillin viimeinen kausi julkaistaan Netflixin mukaan ensi kesänä. Sitä ennen The Witcher -faneja kuitenkin hemmotellaan joulupäivänä julkaistavalla The Witcher: Blood Origin -minisarjalla.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa