Shokkiuutinen: Henry Cavill ei ole enää Noituri – tämä australialaislahjakkuus palkattiin tilalle / Uutiset / pelaaja.fi

Shokkiuutinen: Henry Cavill ei ole enää Noituri – tämä australialaislahjakkuus palkattiin tilalle

29.10.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
6
Shokkiuutinen: Henry Cavill ei ole enää Noituri – tämä australialaislahjakkuus palkattiin tilalle

Netflixin suositun The Witcher -sarjan kannoilta kuuluu positiivisia, mutta toisaalta myös harmillisia uutisia. Sarjalle on tilattu neljäs kausi, mutta kahden jo julkaistun ja yhden, tällä hetkellä tuotannossa olevan kauden aikana Geraltiksi profiloitunut Henry Cavill jättää sarjan.

Kolmannen kauden jälkeen roolissa toimii Thorina tutuksi tulleen Chris Hemsworthin pikkuveli, muun muassa Nälkäpelistä tuttu australialaisnäyttelijä Liam Hemsworth.

Molemmat näyttelijät jakoivat asiaan liittyen lausunnot.

– Matkani Geraltina on ollut täynnä hirviöitä ja seikkailuja, mutta valitettavasti lasken mitalini ja miekkani alas neljänneksi kaudeksi. Valkoisen suden saappaisiin astuu fantastinen Liam Hemsworth, jonka suoritusta tänä mitä mielenkiintoisampana miehenä odotan. Liam, tämä on ihanan syvä hahmo, toivon että nautit sukelluksesta siihen, Cavill lausuu.

The Witcher-fanina olen aivan täpinöissäni tästä mahdollisuudesta tulkita Geraltia. Henry Cavill on tehnyt roolissa ilmiömäistä työtä ja on suoranainen kunnia periä hahmo häneltä. Henry, olen ollut fanisi jo vuosia ja olen todella inspiroitunut kaikesta siitä mitä toit tähän hahmoon. Minulla on suuret saappaat täytettävinä, mutta olen todella innoissani askelistani Noiturin maailmaan, Hemsworth kommentoi.

Hemsworthin tulkintaa hahmosta saadaan odotella vielä tovi, sillä Cavillin viimeinen kausi julkaistaan Netflixin mukaan ensi kesänä. Sitä ennen The Witcher -faneja kuitenkin hemmotellaan joulupäivänä julkaistavalla The Witcher: Blood Origin -minisarjalla.

Lähde: Netflix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIII IMAGE(https://i.imgur.com/eR1RQoY.png)

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Aika paljon taisi saada aikoinaan castingista myös Henry Cavill haukkuja kun ei pelien Geraltilta ollenkaan näyttänyt, joten odottaa ja katsoo mitä tulee.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19
Lainaus Jedimindtrick

Aika paljon taisi saada aikoinaan castingista myös Henry Cavill haukkuja kun ei pelien Geraltilta ollenkaan näyttänyt, joten odottaa ja katsoo mitä tulee.

Jeps, en yllättyisi jos vielä samat tyypit kyseessä jotka ensin haukkuivat ja nyt itkevät ettei saa vaihtaa. Parasta ihan vain odottaa ja katsoa ennen hutkimista, saattaa jopa yllättää. Olihan hirveät vihakampanjatkin Daniel Craigia vastaan ja sitten kun Casino Royale ilmestyi niin johan tuli hiljaista sillä rintamalla.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

En ollut sarjan ensimmäisen kauden fani, eikä kakkoskauden takia ole vielä jaksanut uudelleenaktivoida Netflix-tilausta. Sen kuitenkin sanon, että nuorennusleikkaus on ihan tervetullutta, koska Henry Cavill oli kunnon setämies reilu parikymppisen vastanäyttelijänsä rinnalla. Keskinäinen kemia oli lähinnä jotain hyvin limaista sorttia.

Mutta olisivat nyt silti valinneet jonkun vähemmän tissiposkisen. Ylipäätään kaikkien sarjassa pitäisi mielestäni näyttää vanhemmalta. Vaikka on ihan kaanonia, että esim. velhot käyttää taikaa kaunistuakseen, niin tuskin nämä haluaa kuitenkaan satavuotiaina näyttää miltään parikymppisiltä kuten sarjassa.

EDIT: Jos saa vähän jälkiviisastella, niin House of the Dragonissa Aemond Targaryenia näytellyt Ewan Mitchell vastaisi liki täydellisesti sitä kuvaa Geraltista, mikä minulla on päässäni: Jollain hyvin luihulla tavalla komeat kasvot ja enemmänkin laiha kuin lihaksikas. Pääsi kuitenkin osaksi parempaa fantasiasarjaa.

IMAGE(https://i.ytimg.com/vi/qVpvmJBo-R4/maxresdefault.jpg)

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Cavillin lähdöstä taisi liikkua huhuja jo viime vuoden puolella, tällöin korvaajaksi veikkailtiin Matt Bomeria ja vaikka huhut ovat huhuja niin eiköhän jo tuolloin ollut ainakin jossain määrin tiedossa Cavillin mahdollinen uusi pesti.

Ei ihme että Cavill lähtee, sillä olen melko varma että uusi pesti moninkertaistanee palkan, mutta yllätyn suuresti jos Cavillin lähtö ei vaikuta sarjan suosioon. Hemsworth on iso Hollywood-nimi joka taatusti vetää väkeä yhtä paljon ellei jopa enemmän kuin Cavill, mutta etunimi on väärä.

Tämän lisäksi vaikuttaa että tuotannossa on ollut jotain draamaa, sillä entinen tuottaja/käsikirjoittaja kritisoi että osa tiimistä vihaa alkuperäisteoksia eikä pelkää tuoda sitä julki, joka taas on laskenut tiimin työmoraalia. Toisaalta entisten työntekijöiden purkautumisiin kannattaa suhtautua varauksella vaikka toki väitteet voivat olla tottakin.

Ensimmäisestä kaudesta pidin, toinen vieläkin aloittamatta. Cavillin lähtö harmittaa, mutta jos pidän kakkos ja kolmos kausista yhtä paljon kuin ensimmäisestä, niin eiköhän Hemsworthinkin Witcher tule katsottua ja vaikka en pitäisikään niin pitäähän se nähdä kuinka uusi näyttelijä hoitaa roolin.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Eipä näyttelijän vaihtaminen pelasta huonoa käsikirjoitustiimiä.. Eka kausi oli ok mutta toisella kaudella mentiin jo rajusti metsään...Varmasti Cavillin lähdön taustalla myös kirjoitustiimin kunnioituksen puute lähdemateriaalia(kirjoja ja pelejä) kohtaan.