Shovel Knight Dig sai viimein alustavan julkaisuikkunan / Uutiset / pelaaja.fi

Shovel Knight Dig sai viimein alustavan julkaisuikkunan

27.02.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Shovel Knight Dig, Yacht Club Games, Nitrome

Yacht Club Games ja Nitrome ovat paljastaneet studioiden yhteistyössä kehittämän Shovel Knight Digin saapuvan aikaisintaan vuonna 2021.

Studiot ilmoittivat asiasta virallisessa tiedotteessa, joka keskittyy esittelemään uuden Hive Knight -hahmon. Luotettavan Beeto-partnerinsa avulla Hive Knight käyttää erikoismodattua haarniskaa, jonka avulla hän pystyy lentämään ja taistelemaan kuin hyönteiset.

Pelisarjan uusi peli luottaa aiempaa enemmän lapioimiseen, kun pelaajien päämääräinen etenemissuunta osoittaa alaspäin. Muutoin pelin luvataan tarjoavan tuttuun tapaan loputtomin määrin uudelleenpelattavuutta proseduraalisesti luotujen kenttien, lukemattomien aarteiden ja uusien vihollisten ja pelattavien hahmojen muodossa. 

Shovel Knight Digin julkaisualustoja ei ole vielä paljastettu, mutta peli on ollut testattavana eri tapahtumissa PlayStation 4 - ja Switch-versioina.

Lähde: Yacht Club Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

-- julkaisualustoja ei ole vielä paljastettu, mutta pelistä on jo saatu pelattavaksi PlayStation 4 - ja Switch-versiot.

Siis mitä? Pelistä, jota ei ole vielä julkaistu ja jonka julkaisualustojakaan ei ole paljastettu on "saatu pelattavaksi" jo kahden eri konsolin versiot? Mikä minulta nyt menee tässä ohi?

Käyttäjän Joonas Pikkarainen kuva
Joonas Pikkarainen
Lainaus zappah

Siis mitä? Pelistä, jota ei ole vielä julkaistu ja jonka julkaisualustojakaan ei ole paljastettu on "saatu pelattavaksi" jo kahden eri konsolin versiot? Mikä minulta nyt menee tässä ohi?

Messuilla pelattavana/tulossa pelattavaksi. PS4-versio on ollut jo messuilla pelattavana ja Switch on tulossa... vai oliko juuri toisinpäin. Lisäilen uutiseen hämmennyksen välttämiseksi.