Yacht Club Gamesin perustaja Sean Velasco ja kuvataiteilija Sandy Gordon ovat kertoneet, etteivät he halua luopua suositusta sinisestä ritarista vielä pitkään aikaan.

Taannoisessa Nintendo Power Podcast -vierailussa kaksikko puheli laajemmin Shovel Knightista, kunnes keskusteli eteni sarjan tulevaisuudennäkymiin. Tällä hetkellä emopeli on saatu päätökseen Shovel Knight: Treasure Troven myötä ja lähitulevaisuudessa odottaa erillinen Shovel Knight Dig, mutta se ei jää kuitenkaan sinisen ritarin ainoaksi seikkailuksi, jos kehittäjillä on siihen sananvaltaa.

Shovel Knight -saaga saapuu päätökseen Treasure Trovessa, mutta toivomme pääsevämme vielä moniin seikkailuihin Shovel Knightin tulevaisuudessa. Toivottavasti pystymme kehittämään Shovel Knight -pelejä vielä pitkän aikaa, ja Dig on todennäköisesti seuraava julkaistava peli, Gordon paljastaa.

Viime kesänä julkistettu Shovel Knight Dig vie tutun ritarin lapioimaan alaspäin syvälle maan sisään keräämään timantteja, esineitä, salaisuuksia sekä vihollisia. Pelille ei ole annettu vielä julkaisupäivää.

Tekijät eivät myöskään paljastaneet tarkalleen, minkälaisia jatkoja pelisarjan tulevaisuudessa voitaisiin nähdä.

Lähde: Nintendo Power Podcast

Lisää luettavaa