Shovel Knight uudistuu ja saapuu Nintendo Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Shovel Knight uudistuu ja saapuu Nintendo Switchille

12.01.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Shovel Knight -kehittäjä Yacht Club Games on vahvistanut pelin ilmestyvän Nintendon Switch -konsolille useampien uudistusten kera. Samalla kehittäjät ovat ilmoittaneet monipuolistavansa lisäksi tapaa, jolla he ovat myymässä Shovel Knightia pelaajille.

Vastaisuudessa pelistä nykyisin myytävä versio tulee kantamaan lisänimeä Treasure Trove. Se on vanhaan malliin sisältämässä alkuperäisen Shovel Knight -pääkampanjan sekä kaikki peliin tähän mennessä julkaistut että myös vielä suunnitteilla olevat laajennukset. Sen rinnalla Yacht Club tarjoaa tulevaisuudessa kuitenkin myös mahdollisuuden ostaa pelin pääkampanjan ja sen eri hahmoilla pelattavat laajennuskampanjat erikseen omina itsenäisinä peleinään. Näin ollen Shovel Knightin eri osaset saadaan pelaajien ulottuville tavanomaista halvemmalla, mikäli koko paketin ostaminen ei satu jotakuta kiinnostamaan.

Uudistuksen myötä Shovel Knight -pääpaketin hintaa tullaan nostamaan, kun uusi myyntikäytäntö astuu voimaan. Tämä kuitenkin tapahtuu vasta keväällä, joten pelin ja sen kaikki laajennukset on mahdollista saada vielä hieman huokeampaan hintaan, mikäli pääpaketin ostaa nyt vielä ennen sen hinnannousua.

Mitä tulee Shovel Knightin vielä tulossa olevaan sisältöön, saa peli pian kolmannen kampanjansa Specter Knightilla pelattavan Specter of Tormentin muodossa. Myös mahdollisuudet pelata peliä kahden pelaajan yhteistyönä ja vaihtaa pääkampanjassa nähtävien hahmojen sukupuolta saapuvat piakkoin. Vielä myöhemmin vuoden 2017 aikana pelin on määrä saada lisäksi sekä King Knightilla pelattavan neljännen lisäkampanjan että neljää pelaajaa maksimissaan tukevan taistelupelitilan.

Sekä Shovel Knightin yhteistyö- että taistelutila eivät ole ollenkaan saapumassa 3DS:lle tai Vitalle.

Lähde: Yacht Club Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Laitampa samantien kirjanmerkkeihin ostolinkit X1 ja PS-versioihin, muut versiot jo omistan. Ja kyllä, ostan myös Switchille kun se tulee! (Big fan!)

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Ostin Wii U:lle fyysisen version tästä vuosi sitten. Tosi sympaattinen peli, joka kuitenkin jäi kiireiden takia valitettavasti kesken. Pitääpä aloittaa alusta uudestaan, kun saan joululahjapelit pois alta. ;)

Käyttäjän Core kuva
Core

Jotenki tää ei oo ihan mun genre, mutta kun tätä kehutaan ihan hulluna aina niin ehkä tarttis joskus kokeilla :P

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Uutiseen lisätty hieman yksityiskohtia koskien Shovel Knightin uudistuvaa myyntitapaa.

-Panu

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hitto että tähän on tulossa mukavasti kamaa ja vieläpä ilmaiseksi! Itse ostin pelin ja oletin saavani vain sen pelin mutta nyt on jo yksi loistava lisäosa tullut vähän kuin puun takaa (kun en siitä silloin tiennyt) ja lisää vain tulossa.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Voi juku

Nostoja