"Show some motherf***ing respect!" – pelaamisetiketin asiantuntija Ice-T kertoo, kuinka käyttäytyä nettipeleissä / Uutiset / pelaaja.fi

"Show some motherf***ing respect!" – pelaamisetiketin asiantuntija Ice-T kertoo, kuinka käyttäytyä nettipeleissä

11.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Ice-T gamer etiquette

E3 on vilkasta julkistuksien aikaa, mutta samalla se tarjoaa myös hyviä mahdollisuuksia sivistää itseään. Ubisoft käyttikin tilaisuuden hyväksi ennen eilistä E3-lehdistötilaisuuttaan ja julkaisi muusikko-näyttelijä Ice-T:n kanssa opetusvideon verkkopelikäyttäytymisestä.

Aktiivisena pelaajan tunnettu Ice-T jakaa videolla muun muassa viisauksia terveestä suunsoitosta, kämppäämisestä ja kanssapelaajien kunnioittamisesta. Ulosanti on tietysti Ice-T:lle tyypillisesti myös lämpöisän hellävaraista.

Ubisoftin varsinaisista E3-julkistuksista ja esittelyistä voi lukea enemmän uutislistastamme.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikä tuo kolmas kohta on? "You hear a voice that doesn't quite sound like you"? Kuulet äänen, joka ei aivan kuulosta sinulta? Mihin tuossa viitataan kun en hoksaa yhtään mitä haetaan takaa? Ai että ei ole oma itsensä, vai?

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Entä jos itse huomaa olevansa se kyrväke?
Muutaman kerran olen todennut että lähden pelistä. Yleensä silloin kun noobit ovat niin tyhmiä ettei avulias ohjeistus toimi. Yllättävästi porukan kehuminen ja ohjeistus auttaa enemmän kuin haukkuminen.