Showpaini jatkuu välivuoden jälkeen – WWE 2K22 sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Showpaini jatkuu välivuoden jälkeen – WWE 2K22 sai julkaisupäivän

20.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
WWE 2K22, WWE 2K, julkaisupäivä, 2k, 2k games, 2k sports, Visual Concepts, Rey Mysterio

Reilun vuoden tauon pitänyt painipelisarja WWE 2K jatkuu maaliskuun 11. päivä. Sarjan uusin osa on WWE 2K22, jonka kehitysvastuussa on ollut jälleen NBA 2K -sarjasta myöskin vastaava Visual Concepts.

Tavanomaista poikkeavamman pidemmän kehitysajan jälkeen uuden pelin kerrotaan saavan niin uusiksi suunnitellun pelimoottorin, uusiksi laitetun pelattavuuden kuin tietysti visuaalisia päivityksiä. Tavoitteena kehittäjillä on ollut ennen kaikkea realismi ja immersiivinen esitystapa, jotka saisivat pelaajat tuntemaan jokaisesta iskusta välittyvän paineen ja palkitsevuuden.

Kansikuvatähdeksi WWE 2K22 on napannut Rey Mysterion, joka tähdittää myös pelistä löytyvää ikonisia painihetkiä kertaavaa 2K Showcase -tilaa. Muuten tilojen osalta odottaa sopii muun muassa omalla painijalla läpikäytävää MyRise-uratilaa ja aina vain monipuolisemmaksi lupailtua hallinnointikeskeistä Universe-moodia. Uusina tuttavuuksina nähdään lisäksi sellaiset tapaukset kuin MyGM ja MyFaction, joissa päästään sekä painimanagerin että ryhmäjohtajan saappaisiin.

WWE 2K22 tuodaan pc:lle PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille ja Xbox Onelle. Pelin perusversion kerrotaan kustantavan vanhemman sukupolven laitteilla noin 60 euroa, kun taas uudella sukupolvella hinta on kympin kalliimpi. Vanhan sukupolven version hankkineet eivät näin ollen saa ilmaista pääsyä uuden sukupolven versioon. Molemmille sukupolville pelin saa noin 80 euron Cross-Gen Bundle -paketilla.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Toivottavasti 2K23 ei tule enää viime sukupolven laitteille että saadaan paremmat grafiikat.

Nostoja