Tavanomainen WWE-painipelaaminen pitää tänä vuonna taukoa, mutta se ei tarkoita, etteikö luvassa olisi silti ainakin jonkinlaista wrestling-toimintaa. 2K Games on paljastanut, että myöhemmin tämän vuoden syksyllä julkaisunsa näkee vielä WWE 2K Battlegrounds.

Uuden pelin takana on Saber Interactive, joka on luonut 2K:n alaisuudessa aiemmin myös NBA 2K Playgrounds 2 -koripallopelin. Battlegrounds kulkeekin kyseisen pelin jalanjäljissä, sillä se lupaa tarjota arcade-vetoista painipelattavaa, jossa piisaa kyllä syvyyttä, mutta jota ummikonkin on heti helppo lähteä pelaamaan.

Alustoja WWE 2K Battlegroundsille ei ole vielä vahvistettu. NBA 2K Playgrounds 2 nähtiin aikoinaan kuintenkin niin PS4:llä, Xbox Onella, Switchillä kuin pc:llä.

Mitä tulee seuraavaan WWE 2K -pääsarjan osaan, lupaa 2K Games pelin saavan tavanomaista enemmän kehitysaikaa, jotta varsinkin sen laatuun ja hauskuuteen voidaan keskittää aina vain enemmän huomiota. Hanketta on palkattu vetämään vastaavan tuottajan asemassa pelialan veteraani Patrick Gilmore, jolla piisaa kokemusta aina 90-luvun Disney-tasoloikista Xboxin uusimpaan Killer Instinct -mätkintään.

Lähde: WWE 2K (kotisivu)

Lisää luettavaa