Shroudin paluu Twitchiin oli menestys – ekalla lähetyksellä lähes 3 miljoonaa katsojaa / Uutiset / pelaaja.fi

Shroudin paluu Twitchiin oli menestys – ekalla lähetyksellä lähes 3 miljoonaa katsojaa

13.08.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Twitch, Shroud, Michael Grzesiek, striimaus

Suositun striimaaja Michael ”Shroud” Grzesiekien paluu Twitchiin on osoittautunut varsin menestyksekkääksi, sillä hänen ensimmäinen lähetys keräsi lähes kolme miljoonaa katsojaa.

Parhaimmillaan 7,5 tuntia kestäneessä lähetyksessä oli katsojia samanaikaisesti reilu 516 000, mutta keskiarvoisesti katsojamäärät pysyivät noin 222 000. Uusia tilaajia tuona aikana kertyi niin ikään kiitettävät 16 524 kappaletta. Shroudin seuraajamäärät kasvoivat 7,5 miljoonaan.

Grzesiek kertoi aiemmin tällä viikolla solmineensa yksinoikeussopimuksen suoratoistopalvelu Twitchin kanssa. Hän oli yksi Microsoftin Mixer-palveluun viime vuonna isolla rahalla solmituista striimaajista, jonka sopimus purkaantui kesällä palvelun suljettua ovensa yhtäkkiä.

Toinen Mixer-lenkin tehnyt huippusuosittu striimaajatähti Tyler ”Ninja” Blevins ei ole vielä paljastanut pitkäaikaisempia aikeitaan, vaan hänet on nähty striimaamassa niin YouTubessa kuin Twitchissä viime viikkoina.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Kyllähän se aina lämmittää sydäntä nähdä miljonäärin tienaavan lisää rahaa.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus Oskulock

Kyllähän se aina lämmittää sydäntä nähdä miljonäärin tienaavan lisää rahaa.

Mitä suurempaan ihmismäärään vaikuttaa, sen enemmän valuuttaa ja vaikutusvaltaa saa. Ja mitä enemmän valuuttaa sen helmpompi sitä on kerätä lisää.

Nostoja