Sieluja ja aaveita sotakentille – PS2-ajan kulttiroolipelejä paketoidaan yhteen loppukesästä / Uutiset / pelaaja.fi

Sieluja ja aaveita sotakentille – PS2-ajan kulttiroolipelejä paketoidaan yhteen loppukesästä

4.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
NIS America, Nippon Ichi Software, Soul Nomad, Soul Nomad & the World Eaters, Phantom brave, JRPG

Japanilaiskehittäjä Nippon Ichi Softwaren PlayStation 2 -ajan roolipeliteokset Phantom Brave ja Soul Nomad & the World Eaters löytävät hiljalleen tiensä myös Switchin valikoimiin. Tämä tapahtuu uutuuspaketilla Prinny Presents NIS Classics Volume 1, joka tuodaan saataville Euroopassa syyskuun 1. päivä.

Peleistä Soul Nomad nähdään samalla 30. elokuuta ensimmäistä kertaa myös pc:llä Steam-julkaisuna. Phantom Brave on sen sijaan ollut osa jo palvelun valikoimia lähemmäs viisi vuotta.

Phantom Brave näki päivänvalon alkujaan jo vuonna 2004 saaden sittemmin myös versiot niin Wiillä kuin PSP:llä. Vuoden 2007 Soul Nomad on ollut puolestaan lännessä tähän asti visusti vain PS2-peli. NIS Classics Volume 1:n tuoreella trailerilla keskitytäänkin kepeästi juuri sen esittelyyn.

Tiedossa ei vielä ole, millaisia jatkosuunnitelmia Nippon Ichi Softwarella on NIS Classics Volume -sarjalleen. Yhtiö tunnetaan myös esimerkiksi sellaisista nimikkeistä, kuten Disgaea, La Pucelle ja The Witch and the Hundred Knight.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja