"Siinä on kaikkea, mitä rakastatte Battlefieldissä" – EA:n ja DICEn uusi suurräiskintä paljastuu pian ja myös mobiilipeli on työn alla / Uutiset / pelaaja.fi

"Siinä on kaikkea, mitä rakastatte Battlefieldissä" – EA:n ja DICEn uusi suurräiskintä paljastuu pian ja myös mobiilipeli on työn alla

22.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Battlefield, EA, DICE, Criterion, Criterion games, räiskintä, mobiili,

Electronic Arts on hiljalleen valmis puhumaan Battlefield-sarjan seuraavasta askeleesta.

Tuoreimmassa Battlefieldin kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa pelijätti on rummuttanut nyt ennakkoon, että uusimmalla konsoleille ja pc:lle suuntaavalla Battlefieldilla on tähän asti suurin kehitystiimi sen historiassa, minkä pitäisi myös näkyä lopputuloksessa. Työtä pelin parissa tekevät niin vakiostudiot DICE ja DICE Los Angeles niin kuin myös autopelipuolelta paremmin tunnettu Criterion Games sekä aiemmin Ghost Gamesina tunnettu teknologiasiipi Electronic Arts Gothenburg.

– Siinä on kaikkea, mitä rakastatte Battlefieldissä vieden ne vielä uudelle tasolle. Eeppinen skaala. Täyden mitan sotilaallista sodankäyntiä. Hulluja, ennalta-arvaamattomia hetkiä. Kaiken muuttavaa tuhovoimaa. Massiivisia taisteluja kyllästettynä isommalla pelaajamäärällä ja sekasorrolla kuin koskaan aiemmin. Kaikki tämä on tuotu henkiin uuden sukupolven konsoleiden ja pc:n voimalla, EA:n tiedotteessa hehkutetaan.

Uusi peli on määrä julkaista vielä tänä vuonna ja EA:n mukaan peli käy läpi parhaillaan läpi päivittäisiä testisessioita. Pelin paljastuksena on määrä tapahtua "pian".

Ensi vuonna Battlefield on suuntaamassa myös vielä mobiililaitteille. EA:n omistama Industrial Toys -tiimi häärää parhaillaan projektin parissa DICEn tukemana ja kyseessä on oma täysin itsenäinen mobiililaitteita silmällä pitäen tehty hanke. Ennen virallista julkaisua se olisi määrä tuoda ennakkoon myös rajatun yleisön testiin, mistä EA on tiedottamassa myöhempänä ajankohtana.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

"..isommalla pelaajamäärällä ja sekasorrolla kuin koskaan aiemmin..", jotenkin oma käsitys on että BF1:n ja BF5:n kohdalla tuo oli jo sitä että vihollinen voi olla missä suunnassa tahansa ja kaikki juoksevat ympäriinsä kuin päättömät kanat, varmasti riippuu myös pelimuodosta.
Rush-pelimuoto esim. BF3:ssa oli siinä mielessä erinomainen että tiesi mistä suunnasta odottaa vihollisia, mutta toki jotkut saattoivat joskus koukata taakse.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Onkohan tämä nyt sitten EA battlefield kootut mokat samassa kasassa? vai ihan oikeasti hyvä (lue BF 1942).

Käyttäjän Raissi kuva
Raissi
Lainaus PSPiraatti

Rush-pelimuoto esim. BF3:ssa oli siinä mielessä erinomainen että tiesi mistä suunnasta odottaa vihollisia, mutta toki jotkut saattoivat joskus koukata taakse.

Jep, bf3 ja rush, bäfää parhaimmillaan 👌

Nostoja