Siis että mitä?! Streets of Rage 4 paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Siis että mitä?! Streets of Rage 4 paljastui

27.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Sega Mega Driven klassikkosarja Streets of Rage on jatkumassa. Ranskalaisjulkaisija Dotemu yllätti näin heti alkuviikosta ja paljasti Segan luvalla virallisesti Streets of Rage 4:n.

Peliä tekevät yhteistyössä kandalainen Guard Crush Games ja ranskalainen Lizardcube, joista jälkimmäinen on viimeksi uusinut myös Master System -klassikko Wonder Boy III: The Dragon's Trapin.. Street of Rage 4:n tapauksessa tulossa on kokonaan uusi peli, joka mukailee muutamia alkuperäistrilogian ideoita, mutta laajentaa niitä myös tuoreilla mekaniikoilla.

Julkaisuajankohtaa tai virallisia alustoja pelille ei ole vielä annettu. Ensimmäisellä trailerilla tarjolla on kuitenkin sentään jo vilaus piirrosvetoiseen pelikuvaan, josta ei tuttuja kasvojakaan puutu.

Aiemmin viime viikolla Dotemu paljasti myös Windjammers 2:n.

Lähde: Dotemu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos tämä oikeasti tapahtuu, niin upeeta mahtavaa! Vaikka toivoinkin kunnon budjetin isoa AAA-peliä, niin kyllä tämäkin sarjan superfanille kelpaa!

Onneksi Blaze näyttää hyvältä, THICC, I like it. Ja jos peli sisältää vain Axelin ja Blazen, niin valinnat meni oikein, kaksi hahmoa jotka ovat olleet mukana jokaisessa pelissä.

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Vähän (okei, todella paljon) rupesi jännittämään että mitenköhän musiikkipuoli? Musiikki oli todella suuressa osassa ja teki etenkin kakkosesta suoranaisen mestariteoksen.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Olen kiinnostunut itse pelistä, vaikka tuo Axelin kaljamaha häiritsee tosi paljon.IMAGE(https://www.pelaajalehti.com/sites/default/files/sor4_4.png)
Hahmomalli kaipaa viilaamista ja tuo sarjakuvamainen grafiikka saisi olla hieman yksityiskohtaisempaa.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89
Lainaus Irezawa

Vähän (okei, todella paljon) rupesi jännittämään että mitenköhän musiikkipuoli? Musiikki oli todella suuressa osassa ja teki etenkin kakkosesta suoranaisen mestariteoksen.

Tämä. No Yuzo Koshiro, no party.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Oi kyllä, nyt meitä suorastaan hemmotellaan! <3 Vielä kun Adam olisi vihdoinkin taas pelattava hahmo...

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Jos nyt pilkkua fiilataan, niin alkujaan tuon Windjammers 2:n paljasti Nintendo UK jo Indie Highlights - 20.8.2018 (Nintendo Switch) -presentaatiossaan.

Veikkaisin kovasti, että Switch on myös yksi alustoista, jolle tämä Streets of Rage 4 tulee. Luultavasti vahvistuu jo vajaan parin tunnin päästä esitettävässä Nintendo Switch Nindies Showcase Summer 2018 -lähetyksessä.

Nostoja