Sikamainen tietokonekauhu jatkaa lykkäysten merkeissä

Amnesia: A Machine for Pigsia on turha odottaa kesäkuun lopullekaan. Sen sijaan kesän lopulla pitäisi alkaa tapahtua.

6.6.2013 02:45

Kesäkuu on päässyt jo joten kuten käyntiin, mutta kauhupeli Amnesia: A Machine for Pigs ei ole vieläkään pelaajien käsissä. Frictional Games onkin nyt suven alettua ilmoittanut, että kuluvan vuoden toiselle neljännekselle vielä helmikuussa lupailtu peli onkin näillä näkymin saamassa julkaisunsa kesän lopulla.

Frictionalin kotisivuilla tehdyn ilmoituksen perusteella lykkäykseen on johtanut useampikin peliin liittyvä operaatio. Luonnollisesti kehittäjät hiovat peliään parhaillaan mahdollisimman virheettömään kuosiin, mutta siinä ohessa aikaa on lisäksi vaatinut varsinkin se, että uutta Amnesiaa käännetään useammallekin eri kielellä. Frictionalin mukaan yhtiö on ollut myös kiireinen hiotessaan jonkinlaisia sopimuksia.

Alkujaan jo viime vuoden lopulle odotettua A Machine for Pigsia kehittää pääasiallisesti Dear Estherista tuttu indiestudio Thechineseroom Frictionalin avustamana Windowsille, Linuxille ja OS X:lle. Kyseessä on eräänlainen epäsuora jatko-osa vuonna 2010 nähdylle Amnesia: The Dark Descentille.

Lähde: Frictional Games, Eurogamer

Lisää luettavaa