Entisistä Sony-kehittäjistä koostuva japanilaispelitalo Bokeh Game Studio on antanut lisää vihiä ensimmäisestä pelistään.

Silent Hill-, Sirenja Gravity Rush -luoja Keiichiro Toyamaa esittelevällä tuoreella videolla Toyama käytännössä vahvistaa epäilykset siitä, että tulossa on kauhuvetoinen hanke ja maalailee myös jo kevyttä kuvaa visiostaan. Mies kuvailee innoituksen lähteekseen tämän lukemissa sarjakuvissa viime aikoina ilmenneen ”kuoleman peli” -trendin, jossa normaaleja ihmisiä on ajettu järjenvastaisiin tilanteisiin, jolloin myös usein brutaaleihin yhteyksiin on ujutettu mukaan viihdearvoa.

– Haluan pelaajan kokevan peliä pelatessaan riemua pysyessämme kuitenkin kauhuelementeissä. Näkemykseni kauhusta on arkielämän joutuminen ravistelluksi. Sen sijaan, että se näyttäisi pelottavia asioita, täytyisi sen kyseenalaistaa asemamme ja laittaa meidät haastamaan sen tosiasian, että elämme rauhassa, Toyoama kuvailee.

Videolla nähdään myös runsaasti erilaista konseptitaidetta, jossa monenlaiset hirviöt ovat varsinkin pääosassa. Video avaa kuitenkin myös Toyamaa itseään ihmisenä kertoen muun muassa, miten hän päätyi pelialalle enemmän sattuman kuin halun kautta.

Lisää luettavaa