Silent Hill palaa parrasvaloihin Dead by Daylightissa – näe Pyramid Head ja Heather jälleen toiminnassa / Uutiset / pelaaja.fi

Silent Hill palaa parrasvaloihin Dead by Daylightissa – näe Pyramid Head ja Heather jälleen toiminnassa

26.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Silent Hill, Dead by Daylight, Pyramid Head, Heather Mason, Heather, crossplay

Kauhumoninpeli Dead by Daylight on saamassa varsin erityislaatuista lisäsisältöä nelivuotisen taipaleensa kunniaksi. Kehittäjä Behaviour Interactive on ryhtynyt yhteistyöhön Konamin kanssa tuodakseen pelaajien käsiin vielä Silent Hill -sarjasta tutun Pyramid Head -tappajan sekä Cheryl "Heather" Mason -selviytyjän.

Uutena pahiksena Pyramid Head käyttää tietysti hyödykseen tämän mittavaa veistä, joka on toki muutakin kuin vain huitomista varten. Tämä voi jättää pelimaailmaan jälkeensä esimerkiksi kaivantoja, joiden kanssa kontaktiin joutuvat pelaajat joutuvat piinatuiksi. Piinattuna hahmot ovat alttiita Silent Hillin mystisille voimille ja voivat joutua näin välittömästi vangituksi, mikäli he ovat kuntonsa puolesta lähellä kuolemaa.

Heather vuorostaan on erityisen tehokas toipumaan vaurioistaan ja pystyy hallitsemaan kevyesti Dead by Daylightin pahuuden voimaa.

Ensimmäisen vilauksen molempien hahmojen kykyihin saatiin osana Behaviour Interactiven viimeisintä verkkolähetystä, joka on nähtävissä ohesta. Silent Hill -esittelyt alkavat noin kohdasta 1:18:00. Samaisessa lähetyksessä vahvistettiin alustojen välisen moninpelaamisen tekevän tuloaan peliin.

Silent Hill -hahmot ja näiden mukana Dead by Daylightiin lisättävä uutuuskenttä Midwich Elementary School ovat parhaillaan kokeiltavissa pelin testipalvelimilla. Virallisen julkaisunsa ne saavat kesäkuun aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.