Silent Hill -säveltäjä pelottelee taas uudessa kauhupelissä – The Medium paljastui Xbox Series X:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Silent Hill -säveltäjä pelottelee taas uudessa kauhupelissä – The Medium paljastui Xbox Series X:lle ja pc:lle

7.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
The Medium, Bloober Team, kauhu, Xbox Series X, Windows,

Layers of Fear-, Observer- ja Blair Witch -kehittäjä Bloober Team on paljastunut uuden kauhupelin Xbox Series X:lle ja pc:lle. Peli on The Medium ja sen luvataan tarjoavan psykologista kauhua leikittelemällä perspektiivin myötä muuttuvilla ihmiskäsityksillä.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että ohjaksiin saadaan meedio Marianne, joka pystyy vuorovaikuttamaan niin oikean maailman kuin sen rinnalla elävän henkimaailman kanssa. Hahmo näkee myös näkyjä, jotka vievät tämän Krakovaan tutkimaan vuosien takaista tragediaa ja sen takana piilevää erikoista totutta.

Mukaan projektiin Bloober Team on saanut japanilaissäveltäjä Akira Yamaokan, joka tunnetaan parhaiten työstään Silent Hill -sarjan parissa. Yhdessä tämän kanssa musiikkia peliin luo Bloober Teamin oma Arkadiusz Reikowski.

The Mediumin on määrä saapua loppuvuoden aikana. Parhaillaan Bloober valmistelee myös uuden sukupolven versiota kyberpunkkauhupeli Observerista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

No nyt! Todella mielenkiintoista settiä. Ost varmaan 10/10 kamaa.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Aiai! 🖤

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ehottomasti paras peli mitä koko streamissä näytettiin. OST takana Silent Hill 2 säveltäjä. oooof <3

Nostoja