Kauhupelisarja Silent Hill on saamassa uuden pelin, mutta valitettavasti kyseessä ei ole perinteinen pelikokemus, vaan jälleen uusi rahapeli.

Kasinopeleihin ja -teknologiaan erikoistunut Konami Gaming Inc. julkisti viikonloppuna Las Vegasissa järjestetyssä Global Gaming Expossa uuden Silent Hill -aiheisen kabinetin.

Julkistetussa rahapelikabinetissa on pelattavissa Silent Hill 3:een perustuva Silent Hill Return sekä Silent Hill Downpourin ympärille rakennettu Silent Hill Escape, joita voi pelata näille tarkoitetun kaarevan 49-tuumaisen 4K-näytön turvin.

Kyseessä ei ole suinkaan Konamin ensimmäinen rahapeli, eikä edes ensimmäinen Silent Hill -aiheinen rahapeli. Julkaisija toi markkinoille vuonna 2015 Silent Hill -teemaisen pachislot-pelin, minkä lisäksi omat rahapelisovitukset ovat saaneet myös Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Castlevania ja Contra.

Pelisarjan viimeiseksi perinteiseksi kokemukseksi on jäänyt vuonna 2014 julkaistu P.T.-demo, joka toimi pelattavana demona Hideo Kojiman ja Guillermo del Toron sittemmin lakkautettuun Silent Hills -peliin.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa