Silent Hills ei ota kuollakseen – nyt puhuu pääosan näyttelijä / Uutiset / pelaaja.fi

Silent Hills ei ota kuollakseen – nyt puhuu pääosan näyttelijä

16.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
Silent Hills ei ota kuollakseen – nyt puhuu pääosan näyttelijä

Puolisen vuotta sitten kuopattu Silent Hills pyörii edelleen otsikoissa ahkeraan.

Tällä kertaa ääneen on päästetty pelin päärooliin kaavailtu Norman Reedus, jota peruutusuutiset pännivät miehen omien sanojen mukaan vieläkin. Toivoa näyttelijätähden mukaan edelleen on, vaikka varsinainen Silent Hill -kauhulisenssi on peliä kehittäneiden Hideo Kojiman ja Guillermo del Toron osalta menetetty.

– Minä uskon, että me kolme voimme tehdä jotain muuta yhdessä. Meillä oli niin paljon ideoita ja siistejä suunnitelmia tulevaisuuden varalle, etten voi kuvitella, ettemmekö jatkaisi tästä jotenkin. Se on kuin kohtaloa, sen on pakko tapahtua, Reedus kertoi pelisivusto IGN:lle.

Silent Hill -sarjan fanikannan reaktio uuden osan peruutukseen on vakuuttanut Reedusin täysin projektin tärkeydestä. Pelin perään kuuluttavat adressit ovat keränneet satojatuhansia nimiä, vaikka se ei päässyt kovin paljon konseptitasoa pidemmälle.

– Valokuvamateriaali saattaa olla jonkun kovalevyllä jossain tuolla. Teimme jonkun verran töitä, mutta emme koskaan päässeet tarinan pariin kunnolla. Olimme juuri tulossa siihen, kun kupla puhkesi, Reedus selitti haastattelussa.

Lähde: IGN, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ei oo tuo kuopattu demokaan mitään tavallista Silent Hills paskaa (sori fanit.) Se on oikeasti pelottava ja antoi yhden pahimmista säikähdyksistä koskaan. Itse asiassa sitä pitää vielä joskus pelata.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Siinäpä vasta mitä mainioin trio. ;)

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Yleensä en tällaisiin promopuheisiin kiinnittäisi hirveästi huomiota, mutta tällä kertaa uskon todella että saattavat vielä homman loppuun tavalla tai toisella. Niin kauan ovat kaikki osapuolet jaksaneet jauhaa tästä projektin ja tiimin hienoudesta että pakko siinä on jotain maagista olla.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Juu,ei,juu,ei.....koittaisivat nyt jo päättää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllähän minä otan mielenkiinnolla vastaan jos jotain saavat aikaiseksi. Toivottavasti eivät vain päästä Kojimaa liian paljolti määräämään että saavat projektin koon järkeväksi ja pelin joskus valmiiksi, ettei tarvitse vaikkapa kierrättää sitten samoja paikkoja tai muuta ja lyödä peli ulos.

Itse latasin tuon P.T.:n - ihan sen takia kun oli se uutinen että poistuu - mutta en ole vielä sitä jaksanut testata. Ilmeisesti kannattaisi?