Silmäkarkkia kevääseen! Säteenseurannalla valeltu Metro Exodus - PC Enhanced Edition päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Silmäkarkkia kevääseen! Säteenseurannalla valeltu Metro Exodus - PC Enhanced Edition päivättiin

28.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Metro Exodus, PC Enhanced Edition, 4A Games, ray-tracing, säteenseuranta,

4A Games ja Deep Silver ovat vahvistaneet virallisen julkaisupäivän Metro Exoduksen visuaalisesti vaativammalle PC Enhanced Editionille. Silmäkarkkia on luvassa niin Steamiin, GOGiin, Microsoft Storeen kuin Epic Games Storeen toukokuun 6. päivä, ja uusi versio on vieläpä ilmainen, jos Metro Exoduksen omistaa jo ennestään pc:lle.

PC Enhanced Edition on rakennettu ennen kaikkea säteenseurantaa silmällä pitäen. Mukaan on luvattu muun muassa täyttä säteenseurantaa hyödyntävää valaistusta ja paranneltuja heijastuksia, minkä ohella tuki löytyy toki myös Nvidian DLSS 2.0 -teknologialle.

Uusi versio pelistä onkin kokonaan oma sovelluksensa, jota ei ole mahdollista pelata ilman säteenseurannan hyödyntämistä. PC Enhanced Editionin minimivaatimuksena onkin säteenseurantaan kykenevä näytönohjain. Peli on tehty nimenomaan myös vain Windows-käyttöjärjestelmille.

Ohessa ensimmäinen isompi vilaus tuoreeseen versioon Digital Foundryn toimesta.

Työn alla 4A GAmesilla on parhaillaan myös Xbox Series- ja PlayStation 5 -versiot Metro Exoduksesta. Ne olisi määrä julkaista vielä myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Metro (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Toukokuun 4. päivä tulee muuten Metro Exodus kuukauden Humble Choicen peliksi, Darksiders Genesiksen ja Hellpointin kanssa yhdeksän muun pelin lisäksi, mitä ei vielä paljastettu.

Eilen aloitin Metro 2033 Reduxin pelaamisen taas ja tarkoitus olisi ennen ensi tiistaita pelata myös Last Light Redux läpi, niin voisi jatkaa suoraan Exoduksen kanssa, mitä en ole pelannut kuin alkua puolisen tuntia aikoinaan. Äväsen on 2033 vanhentunut uusioverionkin kanssa, mutta hymähtelyn seassa näen taas vanhan rakkauden haluavan enemmän aikaa kuin sitä oikeasti olisi.