4A Games ja Deep Silver ovat vahvistaneet virallisen julkaisupäivän Metro Exoduksen visuaalisesti vaativammalle PC Enhanced Editionille. Silmäkarkkia on luvassa niin Steamiin, GOGiin, Microsoft Storeen kuin Epic Games Storeen toukokuun 6. päivä, ja uusi versio on vieläpä ilmainen, jos Metro Exoduksen omistaa jo ennestään pc:lle.

PC Enhanced Edition on rakennettu ennen kaikkea säteenseurantaa silmällä pitäen. Mukaan on luvattu muun muassa täyttä säteenseurantaa hyödyntävää valaistusta ja paranneltuja heijastuksia, minkä ohella tuki löytyy toki myös Nvidian DLSS 2.0 -teknologialle.

Uusi versio pelistä onkin kokonaan oma sovelluksensa, jota ei ole mahdollista pelata ilman säteenseurannan hyödyntämistä. PC Enhanced Editionin minimivaatimuksena onkin säteenseurantaan kykenevä näytönohjain. Peli on tehty nimenomaan myös vain Windows-käyttöjärjestelmille.

Ohessa ensimmäinen isompi vilaus tuoreeseen versioon Digital Foundryn toimesta.

Työn alla 4A GAmesilla on parhaillaan myös Xbox Series- ja PlayStation 5 -versiot Metro Exoduksesta. Ne olisi määrä julkaista vielä myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Metro (kotisivu)

Lisää luettavaa