Silmukoita, boostailua ja ilmavia hyppyjä – Forza Horizon 3 käy lennokkaaksi isolla Hot Wheels -lisärillä / Uutiset / pelaaja.fi

Silmukoita, boostailua ja ilmavia hyppyjä – Forza Horizon 3 käy lennokkaaksi isolla Hot Wheels -lisärillä

27.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Forza Horizon 3 on lähtemässä varsin yllättävään suuntaan seuraavalla laajennuksella. Toukokuun 9. päivä peli laajenee Hot Wheels -brändätyllä lisärillä, joka irrottaa avoimen maailman ajelun tavanomaisista teistä.

Hot Wheels -laajennuksella Forza Horizon 3 saa kuusi uutta eri teemalla varustettua saarta, jotka on kytketty yhteen lennokkailla Hot Wheels -radoilla. Odotettavissa on siis esimerkiksi silmukoita, boostausalustoja ja hulluja hyppyjä levitettynä värikylläisille reiteilla. Samalla peli saa yhdeksän uutta ajoneuvoa.

Hintaa Forza Horizon 3 - Hot Wheelsille kertyy sellaisenaan noin 20 euroa. Se kuuluu kuitenkin myös osaksi pelin kausikorttia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Mukavaa, että vaihteeksi muistivat kyseessä olevan videopeli. Kaiken ei tarvitse olle realistista.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vähän ristiriitaiset tunnelmat tästä. Horizon on kuitenkin lähempänä simulaatiota kuin arcadea, joten kyseenalaistan kuinka hauskaa mahtaa olla yrittää pysyä noilla silmukoissa realistisemmilla fysiikoilla sun muilla. Tosin eiköhän ne tuon homman ole hyvin hoitaneet.

Itsellä on Horizon 3 vielä avaamattomana paketissa. Toinenkin osa kesken ja eipä sieltä ensimmäisestäkään taida olla kaikkea koluttu. Näissä on hitosti tekemistä jo pääpelissä, joten ei ole mitään erityistä tarvetta lisäreille. Alesta voi joskus harkita mutta siinä vaiheessa on varmaan jo Horizon 4 ilmestynyt ja tämän uusimman tavoin helposti jo hintakin pudonnut. Kolmosen ostin 20 eurolla uutena siis.

Lainaus käyttäjältä Monco Carser

Mukavaa, että vaihteeksi muistivat kyseessä olevan videopeli. Kaiken ei tarvitse olle realistista.

Eiköhän Horizon-pelisarja ole jo tarpeeksi "ei-realistista". Ei sen mitään täyttä arcadea ole tarkoituskaan olla ja jos taas kaipaa realistisempaa niin on se emosarja Forza Motorsport.

Mikäli kaipaa jotain Hot Wheelsiä niin kyllä niitä arcade-pilipalipelejä on myös paljon tarjolla. Kaikille jotain.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Tämä jää ostamatta... itse en pidä tästä, toki hauskaa voi olla mutta ei niin hauskaa että ostaisin. Hot wheels:stä on tehty oma peli ainakin sellainen löytyi ps2 ja vanhalta poksilta... Motorsport ja forzaan ei kuulu hot wheels autot.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Monco Carser

Mukavaa, että vaihteeksi muistivat kyseessä olevan videopeli. Kaiken ei tarvitse olle realistista.

Ainut vaan, että tämä ei sovi kyseiseen peliin ollenkaan. Ei jatkoon. Vaikka Forza Horizon onkin realistisempaa autoilua sieltä arcademaisimmasta päästä niin tällaista se ei olisi tarvinnut. Onneksi sitä ei ole pakko ostaa ja ne voi ostaa ketkä tykkäävät.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Itse en osaa edes sanoa mitä ajattelen tästä. Jossain gta onlinessa vielä nuo ilmassa leijuvat radat silmukoineen vielä jotenkin meni, mutta ei ne oikein horizoniin sovi.
Onkohan tuossa ihan kunnon yksinpeli kisojakin vai tehty vaan moninpelejä varten. Jos tuossa on ihan kunnon sisältöä niin ehkä alennuksesta joskus.
Jenkeissä tuo on 19.99$ eli kai se täällä on sen 20e sitten joka on kyllä liikaa.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Olisin toivonut jotain paremmin driftailuun sopivaa lisäsisältöä. Horizon 2:ssa oleva satama-alue oli juuri sopiva mutta Horizon 3:ssa ei ole oikein mitään vastaavaa.

Iskenyt sellainen meh-fiilis koko Forza sarjaa kohtaan viime aikoina. Pieni Ubisoft syndrooma tuntuu vaivaavan näitä tekeleitä. Tekemistä on karmivat määrät, mutta kisat tuntuu jatkuvasti toistavan itseään. Lisäksi tuo autobingo alkaa oikeasti kyrsimään kun tuntuu ettei peli anna oikein mitään kunnollista, vaikka noin 70 levelille tuota on tullut hakattua. Valuuttaakin saa kunnolla vain jos ostaa 20€ kustantavan VIP-lisärin.

Komeita pelejä kuitenkin. Forza 4 kuitenkin säilyttää edelleen omissa kirjoissani parhaan Forza pelin titteliä. Myös Horizon 2 oli loistava. H3 tuntuu taas kenties pelin kartasta johtuen hieman tylsältä.

Nostoja