SimCity, FIFA ja Peggle jatkuvat taskukoossa – Applen älykello myös EA:n kiikarissa / Uutiset / pelaaja.fi

SimCity, FIFA ja Peggle jatkuvat taskukoossa – Applen älykello myös EA:n kiikarissa

13.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Electronic Arts on julkistanut seuraavan Peggle-sarjan osan. Vielä tänä syksynä kuulia viskotaan mobiililaitteilla, kun Peggle Blast saa julkaisunsa.

Niin iOS- kuin Android-laitteille matkaava Peggle Blast värittää seitsemän vuotta vanhaa sarjaa uusilla haasteilla, joita kohdataan uusien pelattavien hahmojen kanssa. Mobiilipeleihin erikoistunut pelisivusto Pocket Gamer lisäksi raportoi, että peli tulisi olemaan kaikkien pelattavissa ilmaiseksi.

Peggle Blast on yksi kolmesta suuremmasta mobiilipelistä, joita EA:lta on odotettavissa markkinoille vielä tänä vuonna. Kaksi muuta tuotosta ovat syyskuussa julkaistava FIFA 15 Ultimate Team ja myöskin syksyllä jakeluun tuotava SimCity BuildIt.

Peleistä FIFA 15 on nimensä mukaisesti taskuun sujahtava FIFA-kokemus, joka on rakennettu pelisarjan suositun Ultimate Team -pelitilan ympärille. IGN-sivuston raportin perusteella pelillä ei kuitenkaan ole minkäänlaisia kytköksiä konsoleilla ja pc:llä saatavilla olevaan FIFA 15:een. Sen sijaan mobiilipeli tulee olemaan täysin oma kokemuksensa, johon kirjaudutaan jopa Origin-tunnusten sijaan Facebook-tilien avulla.

Kuten arvata saattaa, on SimCity BuildIt vuorostaan taskukokoon sujutettu kaupunkirakentelupeli. Mitään muita järin konkreettisia yksityiskohtia pelistä ei ole annettu, mitä nyt oletettavasti myös sitä pääsee pelaamaan vielä ainakin tavalla jos toisella ilmaiseksi.

EA on myös vahvistanut, että se on koonnut pienen tiimin luomaan peliprototyyppejä Applen uutta älykelloa varten. Erityisesti yhtiötä kiehtoo ajatus kellosovelluksista, joilla se voisi jotenkin tukea omia puhelin- kuin konsolipelejään.

Lähde. EA, Pocket Gamer, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

SimCity iPadille, kyllä kiitos, mutta... (ja iso mutta muuten onkin) jos se on taas sitä EA:n mikromaksupaskaa, ei voisi vähempää kiinnostaa. Oikea SimCity, oikeaan yksikköhintaan, niin shut up and take my money!

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus käyttäjältä Haerski

SimCity iPadille, kyllä kiitos, mutta... (ja iso mutta muuten onkin) jos se on taas sitä EA:n mikromaksupaskaa, ei voisi vähempää kiinnostaa. Oikea SimCity, oikeaan yksikköhintaan, niin shut up and take my money!

Samaa mieltä, SimCityn kaltainen rauhallinen rakentelupeli on kuin luotu tableteille, mutta kuten tekstissä mainittiin, peli tulee oletettavasti olemaan jollain tavalla ilmainen, mikä on aina paha merkki. Itse pelaan mobiililaitteilla lähes ainoastaan sellaisia pelejä, joista joutuu maksamaan kiinteän hinnan, "ilmaiset" pelit kierrän kuin ruton.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Minulle ilmiaspelit on hyviä, sillä en pysty kännykällä/tabletilla maksamaan mitään. Mutta jos voisin niin silloin olisin ilmaispelejä, joissa on mikromaksuja vastaan. Olen nytkin tavallaan vastaan, mutta niistä on iloa minulle, koska pystyy kuitenkin todella hyvin pelaamaan niitä maksmatta senttiäkään.