SimCitylle haastaja suomalaisesta Cities: Skylinesista / Uutiset / pelaaja.fi

SimCitylle haastaja suomalaisesta Cities: Skylinesista

14.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ruotsalaisjulkaisija Paradox Interactive on julkistanut uuden kaupunkirakentelupelin nimeltä Cities: Skylines. Windowsille, OS X:lle ja Linuxille vuonna 2015 päätyvää peliä on työstämässä Cities in Motionista tuttu suomalaisstudio Colossal Order.

Cities: Skylinesissa pelaajat pääsevät Paradoxin kuvailujen mukaan rakentamaan unelmakaupunkinsa ilman, että taivaskaan on varsinaisesti rajana. Lupauksena on, että peli tarjoaa rakennuskäyttöön hurjan kokoisen pelialueen, johon tönöjä ei myöskään pystytetä ihan vain summanmutikassa.

Tärkeä osa Cities: Skylinesin kaupunkirakentelua on monien yksityiskohtien hiominen. Cities in Motion -kehittäjistä kun on myös kyse, pääsee kaupunkinsa toiminnoista esimerkiksi julkiseen liikenteeseen tekemään tietysti järjestelyjä, minkä ohella verotus on myös tärkeä keino vaikuttaa kaupungin kukoistukseen.

Ja kyllä, Paradox lupaa, että Cities: Skylinesia voi pelata offline-tilassa. Myös modiystävällisyys on asia, johon on haluttu kiinnittää huomiota.

Lähde: Paradox

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Hyvältähän tuo näyttää. Harmi, että oma pc tuskin jaksaa peliä pyörittää. Hyvä kuitenkin, että SimCitylle saadaan kilpailijoita. Viimeinen osa kun oli aivan järjetön pettymys...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvää kettuilua tuo trailerin "play offline" :D

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Loistava juttu. Toivottavasti vaan teiden rakentelua on paranneltu Cities in Motion 2:sta. Noin muutenhan tuo näyttää pyörivän CiM2:n "päällä". Julkinen liikenne on vain korvattu talojen rakentelulla.

Nostoja