Sims 3 tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Sims 3 tulossa

18.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
41

Electronic Arts työstää kolmatta osaa The Sims -sarjaan. Tiedon antoi Sims -studion Rod Humble. Humblen mukaan tarkempaa tietoa projektista on luvassa pian.

The Sims 2 on Suomen myydyin peli. Se on myös yksi niistä harvoista viihdetuotteista, joiden myynti on ylittänyt 100 000 kappaleen rajan Suomessa.

Pelisarja vetoaa erityisesti satunnais- ja naispelaajiin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loppujen lopuksi, tämä ei ollut mikään yllätys, The Sims on kumminkin kaikkien aikojen myydyinpiä pelisarjoja. Toivon, että tästä 3:sta tulee kunnon The Sims peli DS:lle, eikä mitään seikkailupeliä... :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No olisi kiva, jos voisi vapaasti seikkailla. Ja vaikkapa itse ajaa jopa autolla.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Toivottavasti tässä ollaan saatu kerralla kaikki pelit yhteen pakettiin. Ensimmäinen osa oli aivan loistava ja sitä oli kiva peleilla. Tulipa siihen aikanaan ostettua jopa kaksi lisäosaa.

Sims 2 oli myös hyvä peli, mutta itseä ärsytti se, että siihen perus pakettiin ei voitu laittaa samaa sisältöä mitä ensimmäisessä osassa & sen lisäreissä oli. Peli oli orginaali Sims paremmila grafiikoilla. Jos halusi pelata peliä kunnolla niin sai ostaa puolen vuoden välein lisälevyn. Tämän vuoksi itse lopetin koko sarjan pelaamisen, kun ei vain iskenyt EA:n lisälevy politiikka.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämähän tiedotettiin ja vuosi(a) sitten ;D
Esim. http://www.peliplaneetta.net/tietokonepelit/uutiset/6069/

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Näitähän asioita aina varmistellaan tietyin väliajoin uudelleen, jotta peli pysyisi otsikoissa ja ihmiset tietoisina siitä, että uutta ollaan tekemässä edelleen.

Ei siis periaatteessa mitenkään uusi tilanne. Kyllähän se nyt oli selvää, että kymmeniä miljoonia myyvä sarja saa jatkoa.

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Vie varmasti tehoja PC:ltä ja minulla kun ei ole kunnon PC:tä niin taitaa jäädä ostamatta, jollen hanki uutta konetta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Taas näitä EA:n rahastus pelejä tästäkin tulee varmaan joku 109000 23983234 lisä osaa

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Voisi jo sanoa, että tulisi jo nyt vihdoinkin.Sims 2:lla on varmasti ainakin yksi peliennätys: Eniten lisäosia yhdessä pelissä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Eipä kauhia yllätys. Turha sitä on rahasampoa lähteä tuhoamaan, varsinkaan kun peli uppoaa juuri satunnaispelaajiin, joita käsittääkseni löytynisi jopa enemmän kuin HC-porukkaa.

Itse en ole koskaan sarjasta edes pitänyt. Ei oikein jaksa kiinnostaa virtuaali immeisten kaitseminen ja rakennella huusholleja. Tokihan peli varmasti muutakin on, mutta no thanks.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tää tulee konsoleille niin salettiin