The Sims 4 muuttuu ilmaiseksi! / Uutiset / pelaaja.fi

The Sims 4 muuttuu ilmaiseksi!

14.09.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
1
The Sims 4 muuttuu ilmaiseksi!

The Sims 4 -kehittäjä Maxis kertoo hittipelinsä muuttuvan kaikille ilmaiseksi 18. lokakuuta.

Vaikka itse pääpeli muutuu ilmaiseksi, kertoo studio olevansa yhä sitoutunut pelin kehittämiseen ja aikovansa julkaista uusia lisäosapaketteja ja muuta sisältöä peliin vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Kiitoksena pelin aikasemmin ostaneille pelaajille, Maxis tarjoaa jokaiselle ennen 17. lokakuuta pelin omistavalle tänään julkaistun Aavikon luksusta -kitin veloituksetta. Kevyt sisältöpaketti tarjoaa omistajilleen erityisesti Oasis Springsiin ja StrangerVilleen soveltuvia aavikkoteemaisia ja -henkisiä rakennustilan tavaroita.

Uusien tuulien kertomisen lisäksi kehittäjät kertovat järjestävänsä niin ikään 18. lokakuuta suoratoistolähetyksen, jossa pureudutaan pelin kehityksen alla oleviin tuleviin ominaisuuksiin. Lähetys alkaa klo 20 Suomen aikaa ja sitä voi seurata YouTubesta tai Twitchistä.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Juupa juu, tämä olisi sopinut sarjalle jo ajat sitten, sillä peruspelin hinta ei ole pitkään aikaan ollut kuin murto-osa kaiken lisäsisällön hinnasta. Näin ollen peruspelin hinta on ollut vain esteenä mahdollisille kuluttajille. Ilmainen raakile houkuttelee ja pian sitä huomaakin olevansa ostamassa lisäosia yksi kerrallaan, jotta kokemuksesta tulisi kokonainen, ja yhteishintaa on kertynytkin sitten jo enemmän kuin useammalla täysihintaisella pelillä.

Itse pidin The Simseistä vielä kun niissä oli paikallinen kaksinpeli konsolilla. Nykyisessä ei ole edes verkkomoninpeliä, ja kun sellainen vielä varmasti joskus lisätään The Simsiin, niin peli on varmasti tämän muutoksen perusteella kuin mikäkin pahin maksuansa.