The Sims 4:n tulevaisuus on 64-bittinen / Uutiset / pelaaja.fi

The Sims 4:n tulevaisuus on 64-bittinen

17.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Electronic Arts ja Maxis ovat pudottamassa pc:llä tuen 32-bittisille käyttöjärjestelmille The Sims 4:n kanssa. Tuki loppuu näillä näkymin virallisesti kesäkuussa, jolloin pelin ajantasaiset Mac-versiot alkavat vaatia myös, että käytössä olevan pelikoneen käyttöjärjestelmäversio on tarpeeksi tuore hyödyntämään Applen omaa Metal-rajapintaa.

Mikäli The Sims 4:ää varten ulottuvilla ei ole 64-bittistä Windows-konetta tai Metal-kykyistä Macia, ei pelaamista tarvitse toki tyystin lopettaa. Kyseisiä tapauksia varten EA on tuomassa kesällä pelin jo omistavien ladattavaksi The Sims 4: Legacy Editionin, joka tukee vanhoja tallennuksia ja kaikkia peliin helmikuussa 2019 asti julkaistuja lisäosia. Päivityksiä se ei enää kuitenkaan saa, minkä lisäksi pelin galleria- ja banneriominaisuudet sekä sosiaaliset integraatiot eivät ole enää käytettävissä.

– Arvioimme tasaisin väliajoin teknologioitamme ja voidaksemme jatkaa kasvamista, kehittymistä sekä pelin optimointeja, ja olemme päättäneet hylätä 32-bittisten tuen, EA:n asiakastukisivuilla kerrotaan.

Ikää The Sims 4:lle tulee syksyllä viisi vuotta. Peli vastaanotti helmikuussa uuden Strangerville-kevytlaajennuksen, eikä EA:lla vaikuttaisia olevan aikomuksia jättää laajentamista vielä siihen.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Ihmettelen vain, kellä muka olisi enää 32-bittistä systeemiä. Kaikissa kauppojen valikoimissa näkyy oikeastaan vain 64-bittistä rautaa. Ja huh, taas on se perus simssykli 5 vuotta vierähtänyt. Sims 4 kelkkaan en koskaan hypännyt, koska tuntui vain downgradelta kolmoseen nähden. Mitenköhän saavat sarjan pysymään hengissä? Ehkä tekee windows kympit eli päivityksiä ja DLC:tä hamaan tappiin asti. Tai ehkäpä kun kvanttitietokoneet tulevat, voi simssiä pelata simcityn laajuudessa :P

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

K-18 Sims olisi muikee. Aika kilpailijalle?

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen
Lainaus snaketus

K-18 Sims olisi muikee. Aika kilpailijalle?

Sun pitää hankkia the sims 4 ja siihen modi wicked whims ja siinä on k-18 sims.
On seksiä, huumeita ja alkoholia.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus mantelirapu

Ihmettelen vain, kellä muka olisi enää 32-bittistä systeemiä. Kaikissa kauppojen valikoimissa näkyy oikeastaan vain 64-bittistä rautaa.

Tätä tullut itsekin muutamaan kertaan mietittyä. Silloin kun Windows 7 tuli markkinoilla niin järjestään kaikki rauta ollut 64-bittistä jotain miniläppäreitä lukuunottamatta.

Siitä huolimatta kehittäjät edelleen heittävät pelejään 32-bittisillä exeillä laajemman tuen takaamiseksi. "Sir, You Are Being Hunted" teki oikein ratkaisun ja Steamistä peliä ladatessa peli ladataan kirjaimellisesti kaksi kertaa, 32- ja 64-bittiset version, koska 64-bittisellä on parempi suorituskyky, muttei taa minimivaatimuksissa luvattua tukea.

Tosin nyt puhutaan Simssistä, joten todennäköisesti pelaajakunnasta löytyy henkilöitä joilla saattaa olla astetta vanhempaa tai halvempaa rautaa alla jopa tänä vuonna.

Nostoja