The Sims 4:n tulevaisuus on 64-bittinen / Uutiset / pelaaja.fi

The Sims 4:n tulevaisuus on 64-bittinen

17.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Electronic Arts ja Maxis ovat pudottamassa pc:llä tuen 32-bittisille käyttöjärjestelmille The Sims 4:n kanssa. Tuki loppuu näillä näkymin virallisesti kesäkuussa, jolloin pelin ajantasaiset Mac-versiot alkavat vaatia myös, että käytössä olevan pelikoneen käyttöjärjestelmäversio on tarpeeksi tuore hyödyntämään Applen omaa Metal-rajapintaa.

Mikäli The Sims 4:ää varten ulottuvilla ei ole 64-bittistä Windows-konetta tai Metal-kykyistä Macia, ei pelaamista tarvitse toki tyystin lopettaa. Kyseisiä tapauksia varten EA on tuomassa kesällä pelin jo omistavien ladattavaksi The Sims 4: Legacy Editionin, joka tukee vanhoja tallennuksia ja kaikkia peliin helmikuussa 2019 asti julkaistuja lisäosia. Päivityksiä se ei enää kuitenkaan saa, minkä lisäksi pelin galleria- ja banneriominaisuudet sekä sosiaaliset integraatiot eivät ole enää käytettävissä.

– Arvioimme tasaisin väliajoin teknologioitamme ja voidaksemme jatkaa kasvamista, kehittymistä sekä pelin optimointeja, ja olemme päättäneet hylätä 32-bittisten tuen, EA:n asiakastukisivuilla kerrotaan.

Ikää The Sims 4:lle tulee syksyllä viisi vuotta. Peli vastaanotti helmikuussa uuden Strangerville-kevytlaajennuksen, eikä EA:lla vaikuttaisia olevan aikomuksia jättää laajentamista vielä siihen.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Ihmettelen vain, kellä muka olisi enää 32-bittistä systeemiä. Kaikissa kauppojen valikoimissa näkyy oikeastaan vain 64-bittistä rautaa. Ja huh, taas on se perus simssykli 5 vuotta vierähtänyt. Sims 4 kelkkaan en koskaan hypännyt, koska tuntui vain downgradelta kolmoseen nähden. Mitenköhän saavat sarjan pysymään hengissä? Ehkä tekee windows kympit eli päivityksiä ja DLC:tä hamaan tappiin asti. Tai ehkäpä kun kvanttitietokoneet tulevat, voi simssiä pelata simcityn laajuudessa :P

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

K-18 Sims olisi muikee. Aika kilpailijalle?

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen
Lainaus snaketus

K-18 Sims olisi muikee. Aika kilpailijalle?

Sun pitää hankkia the sims 4 ja siihen modi wicked whims ja siinä on k-18 sims.
On seksiä, huumeita ja alkoholia.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus mantelirapu

Ihmettelen vain, kellä muka olisi enää 32-bittistä systeemiä. Kaikissa kauppojen valikoimissa näkyy oikeastaan vain 64-bittistä rautaa.

Tätä tullut itsekin muutamaan kertaan mietittyä. Silloin kun Windows 7 tuli markkinoilla niin järjestään kaikki rauta ollut 64-bittistä jotain miniläppäreitä lukuunottamatta.

Siitä huolimatta kehittäjät edelleen heittävät pelejään 32-bittisillä exeillä laajemman tuen takaamiseksi. "Sir, You Are Being Hunted" teki oikein ratkaisun ja Steamistä peliä ladatessa peli ladataan kirjaimellisesti kaksi kertaa, 32- ja 64-bittiset version, koska 64-bittisellä on parempi suorituskyky, muttei taa minimivaatimuksissa luvattua tukea.

Tosin nyt puhutaan Simssistä, joten todennäköisesti pelaajakunnasta löytyy henkilöitä joilla saattaa olla astetta vanhempaa tai halvempaa rautaa alla jopa tänä vuonna.