The Sims 5 saapuu ilmaiseksi – EA vahvistaa The Sims 4:n jatkavan eloaan uuden osan rinnalla / Uutiset / pelaaja.fi

The Sims 5 saapuu ilmaiseksi – EA vahvistaa The Sims 4:n jatkavan eloaan uuden osan rinnalla

13.09.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
4

EA on paljastanut uusia yksityiskohtia The Sims -elämäsimulaatiopelisarjan tulevaisuuudesta.

Yhtiö kertoo uusimmassa The Sims -esittelyssä Project Rene -työnimellä tunnetun seuraavan The Sims -pelin olevan ilmaiseksi pelattava peli. Yhtiö kuitenkin hälvensi samalla pelaajien huolia tulevan pelin ansaintamalleista kertomalla, ettei pelaaminen edellytä tilausta eikä peli käytä mobiilipeleistä tuttuja energiamekanismeja.

Project Rene ei EA:n mukaan heti ilmestyessään sisällä kaikkea The Sims 4:stä tuttua sisältöä, vaan uusia toimintoja ja sisältöä lisätään peliin ajan mittaan. Yhtiö kertoo kaikkien pelaajien pääsevän käsiksi uusiin perustoimintoihin ilmaiseksi, mutta EA aikoo tarjota pelaajille niiden varaan rekennettavia maksullisia sisältöpaketteja.

EA vahvisti samalla myös The Sims 4:n ja pelisarjan mobiilipelien jatkavan eloaan uuden pelin rinnalla. Yhtiö ei paljastanut tarkkoja suunnitelmiaan The Sims 4:n elinkaarelle, mutta kertoo aikovansa julkaista jatkossakin uutta sisältöä The Sims 4:ään.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Mitä turhaan velottaa pääpelistä kun dlc't maksaa melkein uuden pelin verran.

Käyttäjän Kiki kuva
Kiki
Lainaus Stan

Mitä turhaan velottaa pääpelistä kun dlc't maksaa melkein uuden pelin verran.

Eipä tuo hinnoittelu mitenkään muista simulaattoreista niin hirväesti eroa, pääpeli ollaan ostettu itseään kiinnostavan lisäsisällön pelaamista varten. Tässä nyt vain poistetaan se ensimmäinen kynnys, millä vähän toki myös siirrellään väkeä vanhemmasta versiosta uudempaan.

Itse olen hyvin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Pääsee vähän ilmaiseksi leikkimään ja kenties jopa ostelemaankin sisältöä, kunnes se edellinen nukkekoti siirretään kaapin perälle.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Moniko jaksaa viidettä kertaa maksaa samasta sisällöstä? Mulle riitti 3 kertaa.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus
Lainaus mantelirapu

Moniko jaksaa viidettä kertaa maksaa samasta sisällöstä? Mulle riitti 3 kertaa.

Koko ajan tuolla varttuu uusia pelaajia joille vitonen tulee olemaan ensimmäinen sims. Kolmekin kertaa samasta sisällöstä maksaminen on jo vähän erikoista kuluttajan näkökulmasta, mutta hyvähän se on tukea firmaa jonka tuotteista pitää.