Sinisen pommittajan paluu on jo lähellä! Nappaa Mega Man 11 nyt testiin / Uutiset / pelaaja.fi

Sinisen pommittajan paluu on jo lähellä! Nappaa Mega Man 11 nyt testiin

7.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Mega Man 11 on saanut ilmaisen demon näin kuukausi ennen pelin virallista julkaisua. Kokeiluversio on noudettavissa niin Switchille, Xbox Onelle kuin PlayStation 4:llekin kunkin alustan omalta kauppapaikalta.

Demolla testaamaan pääsee Block Manin kenttää kolmella eri vaikeustasolla varustettuna. Tutustumaan pääsee samalla muutamiin pelin uusiin mekaniikkoihin, kuten Mega Mania voimistavaan Double Gear -järjestelmään.

Uusi traileri Mega Man 11:stä on sekin nyt ulkona. Esille siinä tuodaan muun muassa uusi pomovastustaja Bounce Man ja tämän pomppuinen kenttä.

Mega Man 11 julkaistaan kokonaisuudessaan 2. lokakuuta. Konsolien ohella se on tulossa pc:lle.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Tämä peli herättää itsessä kyllä melko ristiriitaisia tunteita. Demo tuntui hyvältä, mutta Switchin fyysisen version julkaisematta jättäminen oli Capcomilta melkoinen keskisormi Switch-pelaajille. Tuntuu, että Capcom kusee nyt urakalla Switchin omistajien päälle, joten jo pelkästään sen vuoksi voisi jättää ostamatta. Olisin muutenkin halunnut tämän nimenomaan kannettavalle konsolille ja ehdottomasti fyysisenä versiona. Pelkästä lataamisesta en tule koskaan maksamaan 5€ enempää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taisin johonkin aiempaan uutiseen kirjoitellakin, että pitäisi päästä tätä testaamaan ennen kuin tietää onko toimivia muutoksia jne. No nytpä sitten pääsee! Hyvä!

Ikävä juttu tuo fyysisen version puute Switchillä, varsinkin jos(?) sellaiset muille konsoleille löytyy. Sellaiset nimikkeet kuin Steam World Dig 2 ja Owlboy löytyy fyysisenä Switchille, joten miksei sitten Megaman?

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Mahtavaa ettei tule fyysistä versiota! Muovin ostamisen välttäminen tuntuu aina hyvältä, vaikka maailma onkin jo ekologisesti tuhoon tuomittu. Suuri peukku Capcomille!

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...
Lainaus Hayarigami

Mahtavaa ettei tule fyysistä versiota! Muovin ostamisen välttäminen tuntuu aina hyvältä, vaikka maailma onkin jo [url="http://ylioppilaslehti.fi/2018/08/kaikki-loppuu-pian/"]ekologisesti tuhoon tuomittu[/url]. Suuri peukku Capcomille!

Toisin kuin luulet, Suomi tai edes koko Eurooppa ei ole koko maailman napa. 99% maailman meriin kasautuvasta muovista tulee Euroopan ulkopuolelta, joten tämä median lietsoma muovipaniikki vaikuttaa yhtä paljon merien muovimäärään, kuin kärpäsen paska Atlantissa. Ja sitä paitsi pelistä tulee fyysiset versiot PS4:lle ja Xbonelle, joten kyllä tässä on kyse vain ja ainoastaan ahneudesta. Switchin kasetit kun maksavat hiukan perus Blu-rayta enemmän. Suuri peukku tosiaan Capcomin ahneudelle.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse varasin aikoinaan Mighty No. 9:n 3DS:lle ja kuinkas sitten kävikään. Peruin sen kuitenkin lähes heti arvostelujen saavuttua. Ehkä tämä nyt on se todellinen sinisen pommittajan kunnianpalautus (jos Smashiä ei lasketa mukaan).

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jaahas. Koitan nyt ihan vaan piruuttaan. Fyysinen PS4:lle sitten, kun hinta on oikea itselle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli tuota pikaisesti testattua ja vaikeustaso tuntui olevan ainakin kohdallaan Megamanille. Osu vihusta ja suoran rotkoon. Yritys ja erehdys tyylillä tuota pitää näköjään pelailla mutta sitähän ne vanhatkin pitkälti oli: piti tietää ja tuntea kentät ja viholliset.

Demon perusteella pitää kyllä harkita pelin hankkimista. Ostopäätös vielä riippuu vastaanotosta, sillä eihän sitä tiedä mitä se lopputeos sitten on. Hyvältä kuitenkin vaikuttaisi.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus Hayarigami

Mahtavaa ettei tule fyysistä versiota! Muovin ostamisen välttäminen tuntuu aina hyvältä, vaikka maailma onkin jo [url="http://ylioppilaslehti.fi/2018/08/kaikki-loppuu-pian/"]ekologisesti tuhoon tuomittu[/url]. Suuri peukku Capcomille!

Tähän voisivat kaikki muutkin lähteä mukaan. Myöhäistä tosin, tarvittaisiin järkyttävän iso käännös ihmisen käyttäytymisessä kuluttaa resursseja ja koskee ihan kaikkea päivittäistä elämää. Harva vain sitä oikeasti tajuaa ja vaikka tajuaisi niin ei suurta muutosta saa aikaan.

Materialismi on kirous ja kärsin siitä itsekkin. Myin suurimman osan kerätyistä peleistäni, leffoista yms pois, koska se kirjaimellisesti rupesi ahdistamaan. En auttanut sillä palloa mitenkään, koska nyt ne lojuu jonkun muun nurkissa, mutta itse ostan todella vähän enää keräily mielessä mitään. Pelaamisesta tykkään edelleen ihan niin kuin ennenkin, vaikka ei niin paljon fyysistä matskua löydykään. :)

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

En ole vakuuttunut jos pelin julkaisuun on vain kuukausi aikaa. Demokentässä tulee kohta, jossa sirkkeli lähtee perään. Kuolen aina samassa kohdassa, eli siinä, missä pitäisi hyppiä ahtaita välejä ylöspäin. Megis ei vaan millään mene läpi vaan jää jumiin siihen välikköön. Muilla samankaltaisia kokemuksia?